13 augusta 2010

Pekne na ceste

príspevok nám poslal Tomi7

Miesto činu:
Dunajská Streda, Nová Ves
Dátum: 30.7.2010, 19:00
ŠPZ: DS933CA
Indikácie: Parkovanie na ceste
Značka auta: Renault
Diagnóza/K fotke autor píše: Ďalší parker, ktorý nevidel, že na druhej strane cesty boli voľné parkovacie boxy.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

13 komentárov:

  1. tomi ty si sa musel pristahovat z dalekeho vychodu, kde mate na jedno auto 5 parkovacich miest, ked ti vadia taketo veci, skus niekedy zajst aj dalej ako vysypat smeti,napr do nedalekej bratislavy a uvidis ako sa parkuje

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A kde mal zastat? Na chodniku? Ked na ceste to vadi...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na parkovisku asi 5 až 10m odtiaľ boli voľné parkovacie boxy (asi 7!!!) Tomi7

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotograf blbeček si môže podať ruky s matrixom. Správa pre Matrixa už vtom nie si sám. Je tu ešte jeden najmúdrejší blbeček okrem teba.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja si myslím, že najväčší blbeček si tu ty !

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ech tak akoze matrix je este v pohode oproti tomuto lebo tento foti ludi ktory nielen, ze nic neporusuju ale ani nikoho neobmedzuju a vobec neparkuju ako debili. Tito ludia uz kludne mozu na toho panacika tomiho aj podat trestne oznamenie za to ze ich tu taha na nejake stranky a ohovara ich

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tomi, nadavaju ti tu a ak sa ti zda, ze neopravnene, tak to, co pises si si vymyslel alebo ked ten clovek parkoval, videl si to a zaroven vies naisto, ze tam volne miesta boli a jasne si videl ako ich ten clovek videl a ignoroval?

    Hned ako ma tato konstrukcia napadla, viem, ze je to nemozne, musel by to byt uzasny debil, aby nezaparkoval na volnych miestach.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. RE: Anonymný povedal(a)... @ 13. augusta 2010 11:24

    a ty si asi jeden z tych blbeckov ktorym predpisy a zdravy rozum nic nehovoria,ze?Asi si jeden z tych mnohych arogantnych debilov ktori si robia co chcu.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Anonymný povedal(a)... @ 14. augusta 2010 16:41

    Láskavo nám blbečkom napíš čím sa vodič previnil. Nemyslíš, že by bolo vhodné, keby miestny úrad vyriešil parkovanie v tejto oblasti. Určite tam máte "nadbytok" parkovacích miest. Obaja mudrci ako Tomi7 a jeho obhájca sú o tom presvedčení, preto sa takto chovajú.
    Ako môže niekto tvrdiť, že keď parkér odstavoval auto boli voľné iné parkovacie miesta miesta ??? Nik nie je povinný preparkovať auto ak sa niekde nejaké miesto uvolní.
    Ak mi tu Tomi7 napíše, že bol svedkom jeho odparkovania, je to totálna debilita, to nemá čo robiť ako špízovať spoluobčanov? Kedysi sa v ŠTB za to platilo. Mal si sa narodiť v tomto režime...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Naozaj chudák Tomi7.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. RE: Anonymný povedal(a)... @ 14. augusta 2010 16:41

    § 25

    (1) Vodič nesmie zastaviť a stáť

    a) v neprehľadnej zákrute a v jej tesnej blízkosti,
    d) na križovatke a vo vzdialenosti kratšej ako 5 m pred hranicou križovatky a 5 m za ňou; tento zákaz neplatí v obci na križovatke tvaru "T" na náprotivnej strane vyúsťujúcej cesty.

    Takze mily blbecek,vyber si ktora moznost ti vyhovuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja tu nevidím žiadnu neprehľadnú zákrutu a o križovatke veľmi ťažko hovoriť!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. na fotografii nie je vidiet ani zakrutu ani krizovatku. proste si si nasiel palicu lebo chces psa bit a nieco ako dokazy si si vymyslel sam pre seba a mas problem ich preukazat. ale dolezite je, ze nikto nema narok byt zaroven vysetrovatelom, sudcom aj katom. a tomi a jemu podobni su nimi az podozrivo radi.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!