14 augusta 2010

Hromadné pasenie áut

príspevok nám poslal Tomi7

Miesto činu:
Dunajská Streda, Nová Ves
Dátum: 30.7.2010, 19:15
ŠPZ: DS648CT, DS420CL, DS222CJ, DS083CB
Indikácie: Parkovanie na tráve
Značka auta: Opel, Toyota, Fiat (?), Renault
Diagnóza/K fotke autor píše: Superparkodebili vyzerajú, ako keby sa dohodli.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. Veru veru,toto je na papucky ak nie aj na odtah.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V obytnych zonach kde nie je dostatok miesta na parkovanie vecer a cez noc taketo statie toleruju aj policajti, len tomi musi byt iniciativny a iny ako ostatni

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milý Tomi7, tak sa mi zdá, že žiješ len vo svojom svete, v ktorom nevidíš nedostatok parkovacích miest, ako poniektorí policajti a ich šéfovia, ktorí nedokážu pochopiť, že nežijeme v socializme, kde pripadalo 1 auto na 15 občanov, ale v čase kde pomaly každá dospelá osoba vlastní, alebo v krátkej budúcnosti bude vlastniť svoje auto a parkovacích miest je stále menej a menej. Tak sa preber a radšej sa nad takýmto parkovaním nepozastavuj. Chyba je v štátnej správe na mestských a miestnych úradoch odboroch dopravy a životného prostredia, ktoré povoľujú zahusťovanie výstavby na sídliskách alebo výstavbu nových domov bez zodpovedajúcich počtov parkovacích miest. Tieto úrady nepracujú pre občanov, ale proti ním... !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. neznasam take nazory, nemam kde parkovat tak sup na travu, problem urobit par krokov navyse, to ako ked nebudem mat peniaze mozem ist kradnut ci co?? mozem prist k tebe zaparkovat na travnik o ktory sa staras, na co mame travniky< VYBETONAVAT vsetko a bude pokoj.!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. neviem, ale mam pocit ze sami obyvatelia sa snazia aby sa tam zmestilo viac aut a ludia nemusia stat celymi autami na trave, takto len vyjdu predkom a zmesti sa ich tam raz tolko ako keby parkovali pozdlzne, ale tomi asi prisiel z miest kde je este stale auto raritou

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vase nazory su uplne katastrofalne.To vam skutocne nezalezi uz ani na tych par kuskoch zelene ktore este mame,ked obhajujete taketo parkovanie?Ste asi novodobi a moderni ludia,arogancia,drzost,bezohladnost,to je to co si dnesni ludia dokazu osvojit okamzite.Smutne.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skutočne nám všetkým záleží na tom aby sa vytvoril dostatočný počet parkovacích miest v okolí bydlísk, aby si nemal ty a tebe podobní na čo poukazovať a robiť zo seba div nie hrdinu! Nie je problém takýchto fotiek narobiť za deň stovky, ale tie problém nevyriešia. Rieš tieto problémy na úradoch životného prostredia a na odboroch dopravy, ktoré sú za stacionárnu dopravu zodpovedné!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Myslim ze kazdy jeden z tych soferov by parkoval uplne normalny, KEBY MAL KDE! Argumenty typu "prejst par metrov" pise niekto kto auto asi nema, lebo o par metrov je situacia casto rovnaka, ak nie horsia a inde su zakazy, znacky a vjazdy do dvorov, cize o nic lepsie riesenie to nieje. Chodievam na nocne smeny a ked cez vikend pridem rano o 6h domov, parkovisko je beznadejne plne a auto proste niekde nechat musim, nejde o to ci som pohodlny alebo nie. Auto potrebujem kvoli praci, pracu kvoli rodine. Mnoho ludi si neuvedomuje zo to casto nieje o arogancii ale nevyhnutnosti ked nieje ina moznost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mesto ma ist ludom v ustrety a seknut z travnika meter, nech sa tam da stat sikmo, a nie na trave ako sedlaci.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!