31 decembra 2008

Kráľovstvo za lietajúce auto

príspevok nám poslal hmmwv

Silvestéér!

Miesto činu: Bratislava, Rybničná ulica, parkovisko pred BEZ Transformátory
Dátum: 17.12.2008, 11:13
ŠPZ: BA395EE
Indikácie: Blokovanie iného auta
Diagnóza/K fotke autor píše: „Mať tak lietajúce auto“ pomyslel si vodič Feldy, ktorú zablokoval tento ignorant. A stál tam pol dňa, kým sme ho našli v jedálni, aby si odtiahol ten svoj pekáč.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. hm. a neskusali ste ci je zabrzdene to auto? u nas (a nie len tu) sa takto parkuje bezne. auto je na neutrale s vyrovnanimi kolesami. a ked chces odist tak ho jednoducho odtlacis nabok a ides.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ano, odtlacis ho rovno na cestu, do krizovatky alebo do krovia nech si nezvyka :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odtlačiť? Čo sme v Bangladéši, alebo v Zimbabwe? Pre takýchto debilov treba nalepiť na sklo so silikónom nálepku "parkujem ako debil". Výmena skla bude nutná... Jedine takto represívne sa títo debili naučia, že nemajú blokovať ostatných.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hm.tak bratislava je potom banglades. co uz. z akeho si mesta/dediny?

    kedze nase hlavne mesto je (podla teba)banglades, tak potom neviem aky stat je zvysok slovenska :) (myslim urovnou)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. chocholko: na niektorych castiach Petrzalky sa bohuzial takymto sposobom parkuje a prezradim ti, ze zvyk pri parkovani nezatahovat rucnu nie je vysadou "debilov" ale nevyhnutnosti a celkom urcite sa s nim stretnes v rozsiahlejsich a hustejsich mestach.

    Dokonca v istych castiach sveta a nie je to veru Banglades, je zvykom odtlacat tie auta naraznik na naraznik... co by ti asi priviedlo infarkt :-)

    Treba obcas zvysovat rozhlad o situacii v statickej doprave vo svete :-)

    Tym nechcem povedat, ze ten blbec si mohol najst trosku viac casu na zaparkovanie. Ide mi len o to "odtlacanie".

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Uz nekolikrat jsem byl svedkem, jak dokaze spatne zaparkovane auto ztizit praci hasicum. Jedou nekomu pomoct, ale po ceste musi jeste odtlacit a prenest nekolik debilu. A hlavni znak debila je tento: nedokaze parkovat jinde nez pred domem, neudela krok navic, pritom mista jsou, i na sidlistich. Ja nechapu jak muze nekdo obhajovat auto stojici pred vchodem do domu nebo tri vedle sebe napric silnici. No, az bude horet vas dum, mozna vam to dojde.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. stymi hasicmi s tebou sice suhlasim, ale dovolim si oponovat v tom, ze takto parkuju len lenivci.

    kedze byvam na sidlisku bratislavy, kde sa parkuje "ako debili" samozrejme len podla autorov tejto stranky :) tak som si na 100% isty, ze keby sa parkovalo len na parkoviskach alebo plochach na tom urcenych, tak sa tie auta na to sidlisko nezmestia.
    tu sa nebavime o tom, ze je niekto lenivy prejist 30m, ale o tom ze sa parkuje od domu aj 500m ci 1000m.-aj to len" ako debil"

    keby sa neparkovalo po chodnikoch, travnikoch, ci sposobom ako na tejto fotke, tak naozaj by tie auta nebolo kde odparkovat.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!