15 marca 2010

Krabica na mieste pre invalidov

príspevok nám poslal ...

Miesto činu: Bratislava, Einsteinova ulica, Aupark
Dátum: 08.03.2010, 19:15,
ŠPZ: BA202UU
Indikácie: Parkovanie na mieste pre invalidov
Značka auta: Mercedes
Diagnóza/K fotke autor píše: Vodič nesmie zastaviť a stáť na vyhradenom parkovisku, ak nejde o vozidlo, pre ktoré je parkovisko vyhradené. Parkovací preukaz sa môže používať na vozidle prepravujúcom fyzickú osobu s ťažkým zdravotným postihnutím, ktorá je odkázaná na individuálnu prepravu alebo má praktickú alebo úplnú slepotu oboch očí.

V ten večer "takýchto ťažko zdravotne postihnutých" v čiernych miliónových autách, ktorí mali "úplnú slepotu oboch očí" bolo trošku viac. Páni policajti by mohli sem tam aj takéto parkovisko navštíviť, namiesto merania rýchlosti na 2km rovnom úseku, kde je 40tka. Určite by tam zarobili za 5min minimálne viac ako na tej 40tke.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. Hadam si nemyslis ze takychto budu policajti pokutovat?Ved takych sa boja ako cert kriza a zatvaraju pred nimi radsej oci.Hold,na Slovensku je to tak.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čierný kukláč15. marca 2010 o 17:53

    Presne tak Anonymný povedal(a)... @ 15. marca 2010 10:59 máš úplnú pravdu Veď to je Mercedes Benz G taký majú iba mafiáni a gangstri a tých sa fízli boja sú posratí lebo sa boja podplatenia úplatkov a potom Súd a do basy a má po policajnej kariere. Takí istý príspevok ako kúsok pod nami kde AUDI A8 tiež stojí kde sa len jej zachce....oni to majú dovolené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aaaale kdeze by sa ich bali...to je jedna banda, predsa nebudu pokutovat svojich nie?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. "Veď to je Mercedes Benz G taký majú iba mafiáni a gangstri.."
    Dost obmedzeny nazor. Poznam dvoch ludi, co ho maju. Jeden je velky fanusik offroadov a preto si vybral asi to najlepsie civilne auto do terenu. A druhy ma pilu v lese a tiez potrebuje auto do terenu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja nechapem, co proti nemu mate. ved tam parkuje opravnene, len asi nema vybaveny preukaz pre (dusevneho) invalida ;-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chorý názor. Posudzovať luďí podla znáčky áuta. Mám podobné Land Rover Defender a nie je som mafiján. Iba robím v lese.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hmmmm... Len ta kobinacia spolu s SPZ nehovori moc o tom, ze by to mal byt drevorubac, skor to typujem na nejakeho vagosa...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. trubice, to je uuuplne mafianska znacka :))) obycajna zrkadlovka a take auto ma kazdy kto take chce mat. nezavidte prosim vas. to ze stoji tam kde stoji bude on platit alebo riesit. ked to chcete riesit vy, tak sa dajte k fizlom a mate moznost

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!