25 mája 2009

Dva prípady čiarosleposti - jeden jemný, jeden vážny

príspevok nám poslal V.

Miesto činu: Žilina, Osiková ulica
Dátum: 15.5.2009
ŠPZ:
Indikácie: Čiarosleposť
Diagnóza/K fotke autor píše: Tak takto parkujú - čo viac dodať?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. Nebudem ich obhajovat, ale zda sa mi ze sa da vedla nich este celkom dobre zaparkovat... iba by som sa bal, ze ma ten zeleny (ci modry, alebo co je to za farbu) pri vychadzani tukne...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zaparkovat da, len sa presne toto pytas a ked uz nic ine, je skutocne problem dat to posrane auto kolmo? mne to zaberie o 30 sekund viac vratit auto o meter a pol a vyrovnat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to ste ešte nevideli parkovanie na Borovej,Jasenovej, Gaštanove... Pokračovat uz nebudem len fotky pridu... A nikto nic neurobi pre to aby to tu tak nebolo.Pytam sa prečo???
    Spráávne pre peniaze.Aj ked sme dali pred panelak balvany jednoducho si to obidu cez miesto pre invalida a šup ho po trave rovno na betonovu platnu na BOROVEJ 29! Nikto z toho baraku si ťažku hlavu z toho nerobi... Idem prejdem zničím a čo... Ved nič sa nestalo :-)
    Len dokedy.Kym niekto niekoho nezrani alebo nezabije...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Re Borová 29:
    To je ten vežiak? To vy ste tam nahádzali balvany namiesto toho, aby ste vybavili 3 miesta medzi parkoviskom a chodníkom na neudržiavanej zeleni? A to isté platí hlavne pre panelák vedľa!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Možno ani nie je taký debil, ako sa zdá. Bývam tam a často sa stáva, že večer sa medzi blbo stojace autá inak zaparkovať nedá.
    Ráno všetci okolo odídu, noví zaparkujú poriadne a potom tam dotyčný svieti ako svieca. Ak sa mne občas niečo podobné stane, tak prvé čo ráno robím, je preparkovanie. V tomto asi debil je, lebo na fotke je už zjavne predpoludním.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!