24 mája 2009

No úplný pako!

príspevok nám poslal zlatíčko

Miesto činu: Banska Bystrica, Kapitulská ulica
Dátum: 15.5.2009 okolo 9:25
ŠPZ: BB386CR - strieborná Škoda Octavia II
Indikácie: Čiarosleposť
Diagnóza/K fotke autor píše: Tento dilino sa už nemohol postaviť horšie. Syndróm niektorých "koktavia" vodičov sa prejavuje rôznymi formami a toto je jedna z nich.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. Nechapem mozgove pochody niektorych "ludi". Auto zaparkuje trochu nakrivo a oni mu hned nadavaju do dilinov. Ako hovoril forest gump "pre hlupaka kazdy hlupy."

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pochopil by si to, ak by si sa pokusal nastupit do vedlajsieho auta a kvoli takemuto debilovi by si musel ist cez spolujazdcove dvere;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Parkrat sa mi to stalo a nadaval som akurat na debila co robil normy na velkost parkovacieho miesta a este stale ich nezmenil podla aktualnych potrieb. Ked sa ten vedla postavi tak, aby ostal dostato miesta, zas ho sem fotia ako ciaroslepca. Pride mi to skor ako portal pre zakomplexovanych ludi, co nevedia v zivote nic dosiahnut, tak sa aspon snazia zhodit ostatnych. Normalny clovek ma ine zaujmy ako striehnut kto, kde, kedy zle zaparkoval.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prvy anonym: zablokoval vodicovi vlavo dvere. zablokoval vodicovi vpravo dvere. Rozhodne je to debil, dvojnasobny, uz ten z vyssieho levelu.

    je fuk, ci krivo zaparkoval - to je skor otazka, ci nie je debilom po tretikrat, pretoze chudakovi sa nechcelo vyrovnat auto.

    Taketo prasce su debili pretoze rohmi svojich aut zasahujucimi tak sikovne, ze vedla nich sa neda vojst na vedlajsie parkovacie miesto a keby tomuto tu ten vlavo obehol ten trciaci roh auta, tak by este <>oval a volal policiu a riesil poskodenie auta. Preto je to debil.

    Treti anonym: s tym nic nenarobis, mozes si napr. zvyknut parkovat tak, aby si neblokoval dvere susednemu vodicovi - pri troche premyslania mozes parkovat vzdy na striedacku - jeden nosom, druhy zadkom tak, ze susedia spolujazdcovymi dverami k sebe. To ale nie je tento pripad, tu stacilo zaparkovat proste rovno :-)

    Je tu opravnene aj preto, ze bol lenivy premyslat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Inak len co je pravda, ze na kapitulskej sa parkuje nehorazne naprd.. Malo miesta vsade, ja som tam predvcerom caroval s 2dv berlingom dobre 3 minuty, kto pozna pochopi.. Ale dalo sa.. Nuz, lenivci sa ocitnu tu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ano, holt treba pri kupe auta mysliet na to, ci velke dvere su ten najlepsi napad do mesta :-)

    preto sa dost cudujem tym, ktori si kupia trojdverove hocaj miniauticko a potom sa z neho kvoli dveram nedokazu vytiahnut bez toho aby neobuchali susedne auto :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonym 1: Auto parkuje uplne nakrivo aj ked na to nema padny dovod. Zasahuje do miesta pre invalidov. Je normalne nechat na takomto mieste dostatocny priestor na otvaranie dveri.
    Anynym 2: Nie som zakomplexovany a som spokojny s tym, co som v zivote zatial dosiahol :-) Btw nikdy by som sa Koktaviou neprezentoval ako uspesny clovek, to je chore.
    A k tomu striehnutiu ... to nepotrebujem :-) Parkovisko je rovno pod oknami a ked sa pozriem von a vidim dementa obmedzovat inych ludi, upozornim nan takouto formou. Ak mas u prdeli svinstva co sa okolo nas deju, si rovnaky ako ich povodcovia. Zamysli sa ...
    Zlaticko

    OdpovedaťOdstrániť
  8. si zakomplexovany idiot

    OdpovedaťOdstrániť
  9. hmm... nechápem to nadávanie...

    Mne sa táto stránka veľmi páči a autorovi dávam sto bodov :-D

    keby totiž tí, ktorých sa to týka boli aspoň trocha ohľaduplní a rozmýšľali pritom keď parkujú, tak by sa neocitli na týchto fotkách...

    Jasné že ma vytáča, keď je všade málo miesta a niekto si len tak pohodí auto cez tri parkovacie miesta... je jasné, že je to bezohľadný idiot, drzý nafúkanec, ktorý myslí len na seba... (česť výnimkám, ktorí bežia za umierajúcou príbuznou aby nezmeškali jej posledné slová...) ;-)

    vo väčšine prípadov ide o drzú bezohľadnosť... stačí tak desať sekúnd navyše a mohol by zaparkovať normálne... resp. absolútne bez rozmýšľania odstaví auto a je mu jedno či niekoho alebo niečo blokuje...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!