25 mája 2009

Chodník ako parkovací box

príspevok nám poslala silvuska

Miesto činu:Trnava, OD Jednota
Dátum: 14.4.2009 16:12
ŠPZ: TT042CY
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Diagnóza/K fotke autor píše: Zastať priamo za prechodom potrebuje neobvyklú dávku arogancie a bezohľadnosti. Ledva prejde normálny človek, kočík sa nezmestí ani náhodou.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. Naaadhera.. Zvedavy kto ho zacne ospravedlnovat ako prvy.. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nikto majstre, nie je pravidlo, ze sem chodia sami hlupi slepi, co su schopni pindat zaradom na kazdu situaciu. A zaroven sem nechodia davat fotky situacii sami spravodlivi, ktori dokazu uplne zvazit okolnosti vzniknutych situacii skutocne objektivne.

    Takze v tomto pripade je to jednoduche: nenechal dost miesta ani v ramci slusnosti ani v ramci toho dementne formulovaneho parkovacieho pravidla, nehovoriac o tom, ze tu este pribudla zebra, co sa uz neda ani komentovat :-)

    Jedine ospravedlnenie je v tom, ze v ochcavkach s kridlom jazdia ajnstajni, ktori hlbsie myslenie povazuju za ponizovanie svojej osobnosti :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ale ved kociar tam prejde moji mili :D jedno koleso po asfalte a druhe po travniku ;) Ale ja by som to dal uplne dolava ku kraju - ked uz... Ale prejst sa tadial da...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. teraz zatnem do ziveho :)

    je zaujmave ze chodcom ani bicyklistom a sem tam ani mamickam s kocikom nevadi chodit po travniku, prebiehat cez cestu hocikde mimo prechod, pripadne na cervenu, ale ked maju obist auto po travniku tak uz im to robi problem ;)

    samozrejme tento je extrem. ked uz "musel" zastavit prave tam, tak sa mohol dat ku kraju

    OdpovedaťOdstrániť
  5. prechadzamcezcestuakodebil je uz ina webstranka.. radsej sa venujme tuto fesimu a jeho citlive zakomponovanie octafky do okoliteho prostredia

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak toto je cisty picus

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!