30 marca 2012

Polícia reaguje

Dňa 12.12.2011 sme kontaktovali PZ v Michalovciach ohľadom tohto parkujúceho orgánu. Dňa 26.3.2012 sme dostali tento email:

Podozrenie z priestupku proti BaPCP, žiadosť o poskytnutie údajov:

Dňa 12.12.2011 o 18.04 hod. ste na sekretariát OR PZ Michalovce doručili fotografiu osobného motorového vozidla  Škoda Fábia EČ KE261BV, ktoré malo podľa Vami zistených skutočností dňa 12.12.2011 o 07.30 hod. stáť na chodníku Ul. Verbovčík v Michalovciach pred potravinami Jednota.

Tunajší dopravný inšpektorát vykonáva objasňovanie uvedeného priestupku, lebo podozrivá osoba namietala na skutočnosť, že nebolo predloženými dôkazmi objektívne preukázané, aby k priestupku došlo dňa 12.12.2011 o 07.30 hod.

Vzhľadom k vyššie uvedenému Vás žiadam ste sa vyjadrili k zisteným skutočnostiam a dostavili sa k podaniu vysvetlenia na Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Michalovciach Hollého 46.

Zároveň Vás poučujem, že  podľa § 56 ods.2 zákona. SNR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov,  každý je povinný podať orgánom oprávneným objasňovať priestupky nevyhnutné vysvetlenia na preverenie došlého oznámenia o priestupku (§ 67 ods. 2); podanie vysvetlenia je oprávnený odoprieť, ak by jemu alebo  blízkej osobe spôsobil nebezpečenstvo trestného stíhania.

V prípade, že úmyselne podáte nepravdivú alebo neúplnú svedeckú výpoveď alebo podáte nepravdivé alebo neúplné vysvetlenie alebo uvediete nepravdivý údaj v čestnom vyhlásení dopustíte sa priestupku podľa § 21 ods. 1 písm. f) zákona o priestupkoch.

Žiadam Vás, aby ste nás v lehote do 7 dní kontaktovali.

--------------------------------

Tak sme im teda odpísali a uvidíme, čo bude ďalej. :-)

Podľa EXIF informácií (http://www.findexif.com) bola fotka spravená tak, ako tvrdí autor. 

Presvedčte sa sami: http://www.findexif.com?l=J7XlIIw

Linka na fotku:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQPewXODQGNmHsy1_93TDXUxym_3pUsgMdY5KlkSKvVPRRLSUdIACDsY6lUtHQOMsOFFnpKETdwOhoZY68ohKV9xRD3b9rKjp14mPPjobpeFcpz3RekLaUdWjprEI0P_EnusCqlbRP4ZE/s1600/Fotografia0297.jpg



___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. to ste sem dali doslovny prepis toho mailu? ak hej, uz len uroven ich komunikacie svedci o mnohom. prosim o info,ako to cele dopadlo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kks ešte sa z toho budú vykrúcať...táto naša policia...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ak si myslite ze bezni policajti vedia co je EXIF a ako ho zistit/zobrazit vo Windows - to ste potom VELKI optimisti.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. len aby ste z toho este vy nemali problem, to auto na fotke totiz na ziadnom chodniku neparkuje, cize posielate krive obvinenia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jak vravis sudruhu, skutok sa nestal a opovazlivi, fotografujuci, obcania musia vykonat samotrest formou 99 uderov trstenicou. Inak zakroci organ a on uz ma obusok. :-O

      Odstrániť
    2. Ty máš šedý zákal ? Stojí mimo vodorovného dopravného značenia. http://drahovsky.blog.sme.sk/c/246810/Mozem-parkovat-ako-chcem-ked-na-parkovisku-nie-su-biele-ciary.html

      Odstrániť
    3. Policajt sa ozval.

      Odstrániť
  5. RE: Anonymný Mar 30, 2012 05:21 AM

    Pocuj,ty inzinier na vsetko.Som presvedceny ze si ten blbec ktory to policajne auto takto zaparkoval.Len ti chcem pripomenut,ze tu sa nejedna o zle parkovanie na parkovisku,ale o to,ze auto zabera celu plochu chodnika.Tak neviem o com tu trepes,a ten odkaz ktory si tu uviedol je uplne od veci.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Svojho casu sa v MI rozpraval tento vtip:

    Vraj Erno Rubik dostal infarkt....
    Vazne?
    Hej, ked sa dopocul, ze michalovski policajti zlozili jeho kocku....

    A mimochodom, nejde o krive svedectvo

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!