29 decembra 2011

Polýcia parkuie (128) - kuk spoza auta


 príspevok nám poslal samson
poznámka pre debilov a rýpalov: chyby v nadpise naschvál a nie je to ani pravidelné mýlenie sa

Miesto činu: Michalovce, Verbovčík, Jednota
Dátum: 12.12.2011, 07:30 
ŠPZ: KE261BV
Indikácie: Parkovanie na chodníku, čiarosleposť
Značka auta: Škoda Fabia
Diagnóza/K fotke autor píše: Chlieb náš každodenný. Keď si chodím kupovať desiatu sú tam vždy takto zaparkovaní, pretože aj oni si ju kupujú. Ja to dokážem prekusnúť, ale kebyže som na vozíku tak neviem čo by som robil.


Poznámka parkujemakodebil:
O vyjadrenie sme 12.12.2011 požiadali aj OR PZ v Michalovciach. Zatiaľ sme žiadnu odpoveď nedostali.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. Prečítaj si konečne aj niečo iné ako Kde bolo, tam bolo. Oni neparkujú na chodníku.Chodník je tá vyvýšená časť tesne pred budovou.Na vyjadrenie majú 30 dní, potom sa oháňaj, že si nedostal vyjadrenie.A debil si ty, lebo aspoň nadpisy píš normálne a nie ako kokot.Deti majú prázdniny, podľa toho to tu aj vyzerá.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne to praveze tiez nepride ako cesta. kde ty vidis chodnik? vsak to je tam jasne vyznacene uz len s fotky to vidiet ze stoja na chodniku co si myslis ze su vsetci debilny? tie civilne auta tam asi len tak s pici nestoja. dobre ze sa ty policajti dnuka nevtrepali

    OdpovedaťOdstrániť
  3. @Anonymný z 29. decembra 2011 9:52

    tvoj vek je asi tak vysoky ako tvoje IQ podla sposobu, akym sa vyjadrujes. tu ani nejde o chodnik, ale o elementarnu slusnost, ak mozu civilne auta parkovat v jednej lajne a nechat volny priechod, pani v uniforme (SLUZIT A CHRANIT!!!!) to nedokazu? ci aha, samostatna fajta nadradena... maju ist spravnym prikladom, to je jeden z narokov ich povolania.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. @Anonymný z 29. decembra 2011 9:52

    na vyjadrenie maju 30 dni, prave preto tam je uvedene, ze o vyjadrenie bolo poziadane, ale este neprislo. predpokladam, ze po obdrzani vyjadrenia sa toto doplni.
    obcas treba najprv mysliet a potom pisat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A nadpisy na ktorých fotkách je Polícia sa schválne píšu skomolene. Asi si tu prvý krat čo? Inteligent

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a na ake auto sa ma policia vyjadrit?? lebo znacku akosika nemozem precitat takze ja to vidim tak ze napisu ze nemozu identifikovat auto... a co si bol srab ze si fotil v rychlosti ked si okolo prechadzal??? preto rozmazane???kurva ved fotte poriadne taketo dokazy si mozete strcit...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. 3. januára 2012 8:18 Auto s špz KE-291BV je vo vlastníctve civilnej osoby inteligent ... asi takýto je dôkaz ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A kto tu pise alebo hovori o znacke KE 291 BV?Pokial dobre citam v clanku toho prispevku tak cislo je KE 261 BV.A tak isto aj na fotke je to dobre vidiet,aj ked je rozmazana.Hmmm.

      Odstrániť
  8. a ešte aký srab keď mi za pár minut začínalo vyučovanie nemohol som si dovoliť postaviť sa pred nich a začať si fotiť ich auto ... ako to ja poznám v našom mestečku najmenej pol hodinku by mi tam preverovali občianku ako keby som bol nejaký terorista ... toto milujem najviac ako

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Už keď sa chceš hrať na veľkého chlapca, tak si sa mal k tomu postaviť ako chlap. Postaviť sa pred auto, vybrať svoj telefón a odfotiť to auto poriadne a hlavne aby bolo vidieť teba ty muderec.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!