26 januára 2012

Nech má auto výhľad z terasy


príspevok nám poslala sony

Miesto činu: Bratislava, Beňadická
Dátum: 11.1.2012
ŠPZ: BA407ZD
Indikácie: Parkovanie na terase
Značka auta: Suzuki
Diagnóza/K fotke autor píše: Tento vodič patrí k pravidelným parkujúcim na tejto terase, do tohto krytého prejazdu musí prejsť po terase min.200 m, čím ohrozuje aj obmedzuje tu prítomných chodcov, pravdepodobne je tak  vzdelaný aj rozumný, že mu to nevadí, lebo je v ňom genetická nevedomosť, drzosť aj arogantnosť. Mokré stopy od kolies ho usvedčujú.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. No, i ked sa to nema, nevidim ze by tam bol niekto obmedzovany tym, ze tam stoji. A ked ide po terase ked na nej nie su chodci, alebo ked je dostatocne ohladuplny voci nim, tak ich ani neobrozuje ani neobmedzuje.
    Plus ked parkuje tu, tak nezabera inemu miesto na parkovanie, ktorych, ako vieme, nie je v Petrzalke dostatok.
    Ale ako hovorim, nepatri sa to.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je, ako by Ti niekto vysvetľovať, že Ti ohľaduplne znásilnil manželku a ešte aj počkal, keď pritom nebudú Vaše deti. A nezaberal Tvoje miesto, pretože si bol v robote. Kto z majiteľov rodinného domu ma na bráne značku zákaz vjazdu? Znamená to, že tam môžem parkovať a hovoriť majiteľovi, že však som mu nechal 1,5 metra? Na terasách sú krčmy, hrajú sa tam deti. Tam,kde bývam, to vyriešili jednoducho. Na chodníky osadili stĺpiky, takže všetci ich obchádzajú po trávniku, policajti sú už vycvičení, vedia, kedy majú zatvoriť oči, aby nemuseli nič riešiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ...policajti sú už vycvičení, vedia, kedy majú zatvoriť oči, aby nemuseli nič riešiť.

    je to tak

    niekto môže

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!