25 mája 2011

Sústavné parkovanie na chodníku

príspevok nám poslala valibučka

Miesto činu:
Kalinovo, Železničná ulica
Dátum: 19.5.2011 5:30
ŠPZ: BA936XZ
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: Škoda
Diagnóza/K fotke autor píše: Tento vodič sústavne parkuje na chodníku pred svojim domom, nestačí mu jeho veľký dvor, je to za križovatkou kde vodiči dosť ostro vyberajú zákrutu, chodci tu musia zísť z chodníka a riskovať svoje zdravie a život, deti ktoré idú ráno na spoje do školy, dospelí do práce.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

21 komentárov:

  1. zavolat policajtov, na chodniku musi ostat 1.5m

    OdpovedaťOdstrániť
  2. len sa nepokakaj z toho, ze 1,5m ... su aj horsie veci nez to, ze si stoji pred svojim domom.. inac nie je to trestne takto zverejnovat fotky bez suhlasu majitela?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pre: Anonymný povedal(a)... @ 26. mája 2011 13:21

    Keď zrazí tvoje dieťa, ktoré vstúpilo na vozovku pri obchádzaní takéhoto špecialistu, potom budeš hovoriť inak ... Je to ukážka netolerantnosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný povedal(a)... @ 26. mája 2011 13:21

    nie nieje to trestne...porusuje zakon...nech parkuje na dvore kokot a ne na chodniku

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no neviem neviem ci to neni nahodou trestne zverejnovat fotky... skor si myslim, ze zakon porusuju ti co ich fotia, robia zo seba novodobych rytierov cestnych "piratov" ... a kedze isto citas aj Divu tak isto vies, ze ovela vacsi trest mozes nachytat, ked ta prichyti kamera pri cine ked mu prejdes klucom po aute... rad by som videl tvar takych ludi keby mali zaplatit cele prelakovanie auta... a v meste mame limit 50km/h takze vodic, ktory sleduje cestu isto nezrazi cloveka na krajnici... a k tomu este dodam aby sa nepovedalo, cesty mame dost siroke... u nas su take siroke, ze mozu stat dve zaparkovane auta oproti sebe na krajnici a okolo nich prejde kamion bez problemov.. takze tolko k nebezpecnym krajniciam... a rozumny clovek sa najprv obzrie doprava a dolava ked vstupi na vozovku takze pochybujem, ze clovek so zdravym rozumom vstupi na vozovku ked vidi auto... a jaaaj samozrjeme existuju aj cesty ktore su uzsie... nuz tie nebyvaju velmi kvalitne, byvaju casto obsiate dierami takze taky vodic prisposobi rychlost vozovke.. takze vylucil som vlastne vsetky vase pofiderne nehody.. cim sa moze tato stranka rovno zrusit.. radsej sa venujte inym veciam nez robeniu zla inym ludom...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To znamená podľa teba, že mám prejsť nevšímavo okolo človeka, ktorý robí zle ostatným ? Keď už tak usilovne filozofuješ okolo možnej trestnosti zverejňovania fotiek áut, tak sa zamysli, že ak neurobíš nič proti zlému, stávaš sa spoluvinníkom :-)))
    Trochu pritiahnuté za vlasy, ale s debilmi treba začať riešiť veci v skoršom štádiu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. :) a uz si premyslal/a nad poskrabanim auta takeho cloveka? alebo si to uz spravil/a? nuz potom aj proti tebe a podobnym treba rázne zakročiť... a keď sme pri debiloch, už dávno sa mohlo niečo robiť s cigánmi, nie živiť ich zadarmo... to je tiež pritiahnuté za vlasy... nakoniec sme všetci akýsi rasisti, nejak protiludsky angažovaní... takze sme si vlastne vsetci rovní... lenze problem je v tom, ze kazdy chce vyriesit len svoj problem ale ti, ktori to mozu vyriesit radsej budu riesit kto by mal byt vo vlade.. kto by mal nahrabať viac keše ... taže nakoniec sa kazdy musi sam o seba starat, o bezpecnost aj zabezpecenie...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Čo máš neustále s tým poškriabaním auta ?
    Si chorý ? Nie auto je na vine, ale debilko, ktorý takto to auto zaparkoval. Toho treba dokefovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. RE: Anonymný povedal(a)... @ 26. mája 2011 13:21

    Ty debil na entu.To ze stoji pred svojim domom mu dava nejaku vynimku zo zakona?Si taky isty pako ako sofer tohoto auta.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. PRE Anonymný povedal(a)... @ 26. mája 2011 14:05

    1. Fotit si mozem hocico ak sa nejedna o osobu. cize fotenie aut, domov je OK. Uz viackrat to bolo rozoberane pravnikmi v TV aj v tlaci.
    Cize nezastrasuj.
    2. Majitel Fabie porusuje zakon. To je fakt.A je jedno ze chodec moze prejst na druhu stranu cesty atd.
    Inak nechapem ideu preco ma vlastne chodec ist po ceste ked je niekto tak nekulturny a bezocivo svoje auto odstavi na chodnik.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. :D jaki srandisti .. radsej si robte pred svojimi dverami poriadok ako starat sa do inych.. ale necudujem sa, co slovak to ehm

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pre Anonymný povedal(a)... @ 1. júna 2011 21:28 :
    Ozval sa vodic Fabie(dajme tomu ze ano)? Medzi nami ten chodnik na ktorom parkujes ti pravdepodobne nepatri a este k tomu nesmies omedzovat chodcov, ze zaparkujes na chodniku bez 1,5m volneho miesta. V podstate to tak vyzera ked gadzovi z valala chyba akakolvek predstava o ohladuplnosti, nedajboze ak by sa tento typek objavil v nejakom meste.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. prosim Vas ten majitel je DEBIL a hotovo... mal sa uvedomit predtym ako ho tu dali... nie teraz vyplakavat a vyhrazat sa nejakym nezakonnym fotenim... chcelo by to nieco aktualne ci uz sa uvedomil :-) s laskou ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  14. páni najlepšie je na Vašej diskusii to,že pri každom príspevku je:Anonymný povedal(a) :-)
    no a teraz k fotke: z hľadiska bezpečnosti by som povedal , že to nieje nič hrozné keby že chodec, chce tak by sa okolo toho auta preštrikoval určite...ale tak aby sa nepovedalo:pán šofer by tiež nemal blokovať chodník...závisí to od konkretnej situácie(frekventovanosť,šírka cesty..)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Miroslav chodec by sa prestrikoval ale co taky vozickar?????mamina s kocarom??a nebodaj aj s dietatom???cert nikdy nespi... s laskou ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  16. "nie je to trestne takto zverejnovat fotky bez suhlasu majitela?"

    nie, v skutocnosti nie je. Moze ale majitel vyvolat obciansky spor. Ziadny ad-hoc zakaz fotenia vsak neexistuje. Samozrejme "trestne" to nie je, no v pripade vyhrateho sporu moze fotograf spor prehrat, no aj vyhrat (resp. postihnuty zvazi, ci pripadny trest pre neho nie je vacsi ako to, co by vymohol napadnutim fotografa). Takze ziadny pausalny zakaz nie je.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. majitel" auta sa nepolepšil, stále parkuje ako debil, az kym ma raz nenaserie tak, že zavolam policiu a bude prekvapeny,..!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tak už sa konečne naser, zachovaj sa ako zodpovedný občan a tú políciu zavolaj. Buď chlap.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. mila Valibucka, ja som sofer toho auta,ten podla teba ''debil'' ,ktory vas tak vsetkych ohrozuje.
    1. Parkovanie na chodniku je priestupok od 1.11.2011.
    2.najprv si pozametajte pred vlastnym prahom

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Je to debil a chudak načo mu je vodicky a auto ked nevie sním vojsť do dvora asi mu robí problém cúvanie ked nevie zaparkovať na dvor:DD

    OdpovedaťOdstrániť
  21. parkovanie prípadne cuvanie nie je jeho jediný problem, ma ich chudák dosť..

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!