25 mája 2011

Čiaroslepý invalid

príspevok nám poslal mpca

Miesto činu:
Poprad, vnútorný areál nemocnice
Dátum: 21.5.2011, 17:08
ŠPZ: PPGOLDY
Indikácie: Čiarosleposť, parkovanie na mieste pre invalidov
Značka auta: BMW
Diagnóza/K fotke autor píše: Okrem toho že je "chromý" je aj slepý?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

20 komentárov:

  1. velmi ma zaujima, odkial maju invalidi na taketo auta (videl som to auto niekolkokrat, a ma za oknom kartu invalida).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tito "invalidi" maju znamych kade-tade a preto maju vsetky mozne diagnozy, vyhody, povolenia a podobne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. "velmi ma zaujima, odkial maju invalidi na taketo auta (videl som to auto niekolkokrat, a ma za oknom kartu invalida)."
    Nenadavaju na zlych zlych invalidov na nete, neonanuju nad zlym parkovanim a makaju. Alebo mozu vozit niekoho z rodiny. Co invalid musi byt automaticky choduobny?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Podla akej logiky nemoze byt bohaty clovek invalid?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hádam nie podľa logiky ale podľa zákona.... Či?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zakona zakazuje bohatym, aby sa stali ZTP? Nova doba?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. RE: ftl povedal(a)... @ 25. mája 2011 7:36

    Tu sa neriesia take problemy ze odkial kto ma na take alebo onake auto.To by ta malo najmenej trapit.Skor je problem to,ze aj ked je invalid a ma za oknom karticku,tak sa postavil ako kokot cez dve miesta.Cim znemoznil zaparkovat dalsiemu invalidovi,z coho mi vyplyva,ze nebude skutocny invalid,pretoze sa nevie vzit do situacie invalidov.Skor to bude invalid ktory ma karticku nejakym divnym sposobom ziskanu.Takych je na SK habadej,dusevnych invalidov.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hajzel,chrapun,dement,debil,arogantny a neohladuplny debil.Toto vsetko je vodic tejto krabice.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Je treba, aby sa polícia venovala tiež tomu, či vo vozidle bola privezená naozaj invalidná osoba. Z osobnej skúsenosti viem, že väčšina invalidných kartičiek je práve takýmito "zbohatlíkmi" zneužívaná!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak som zazrel majitela toho auta. Mlady typek (cca 25 rokov) s blondynou, auto soferuje vacsinou jeho mama. Zeby niekto z nich vyzeral ako invalid sa neda povedat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oni su dvaja bratia, dvojcata... z toho jeden je bohuzial cely zivot na vozicku

      Odstrániť
  11. Dať mu na koliesko papuču, potom pokutu 5000 Eur, zhabať kartičku naveky a auto do vyplatenia pokuty. A je to. Na debilov treba tvrdo, ale poliši sú potentovaní práve z takýchto GOLDYkov. Že vraj čestní policajti. Cha-cha-cha.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. prosim Vas vsetky fara maju znacenie invalid...vieme velmi dobre o akych INVALIDOV IDE...a tento je k tomu este aj DEMENTNY INVALID...s laskou ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Bolo by naozaj veľmi zaujímavé, či invalid bol vôbec v aute dovezený. Čo robí polícia. Netreba riešiť len vodičov parkujúcich na miestach vyhradených pre invalidov, ale i vodičov parkujúcich na týchto miestach "legálne" ale bez invalidov...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Akosi nám pribúda invalidov... A hlavne tých z drahými autami, rozumiete tomu, ja už začínam. Za peniaze i invalid...

    OdpovedaťOdstrániť
  15. 25. mája 2011 7:36

    clovece ty si dalsi z ludi, ktori ziju v bludoch, ze invalid musi byt nevyhnutne clovek v hmotnej nudzi, ktory cely zivot nic nerobi, len prosika o vypomoc. Bohuzial zdravotne problemy maju aj bohati ludia, teda v tomto pripade ti menej bohati.

    Zijes akoby v tom, ze bohati nemaju narok byt invalidi :-)

    ps: ina vec je podvodom ziskane "invalidne" :) ale to je uz ina kategoria.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. "Z osobnej skúsenosti viem, že väčšina invalidných kartičiek je práve takýmito "zbohatlíkmi" zneužívaná!!!"

    pravdepodobne pachas trestny cin spolupachatelstva priu podvode, lebo podla tvojho vyjadrenia osobne poznas taketo pripady a neohlasil si ich. Nepouzivaj slovo osobne ak to nemyslis tak, ako som to ja pochopil a len tak "z pocutia" o takych pripadoch vies a utvoril sa ti nazor.

    Jasneze na fotke je debil, ktory parkuje ako chce. No nespochybnuj pri pohlade na auto opravnenost jeho ZTP, pokial na to nemas akekolvek dokazy okrem nazoru.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. tak toto je určite debil, nakoľko ho poznám a určite nie je invalid, ale na chorú hlavu sa na SK asi tiež vydáva invalidné oprávnenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Áno! Predstavte si, že táto pani má naozaj invalidné dieťa! Je pravda, že parkuje cez dva parkovacie miesta,ale toto parkovisko je v areáli nemocnice a do areálu sa len tak nedá dostať, takže ju musel pustiť vrátnik s naliehavým prípadom! A vôbec, odkiaľ to máte, že postihnutý človek musí byť automaticky chudobný. A ročník takého auta sa dá kúpiť za cenu dnešnej novej KII. Na pravých invalidov sa treba ísť pozrieť pred Aupark v BA!!! Porsche coupe, Bentey, Range Rover, CL Coupe, atď.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Toto auto som videl stat na Tomasikovej ulici v poprade dost casto, asi tam niekde byvaju. To, ze maju invalidne dieta neznamena, ze sa budu spravat arogantne k ostatnym. Asi ta invalidita bude karma za ich povahy a spravanie. Bezny clovek nema co do huby a tito namyslenci si kupuju hnusne nemecke dymovnice a uplne nezmyselne evidencne cisla. Ale ako sa hovori: Jmena hloupych na vsech sloupich... Alebo maju vyrazene vsetky zuby a ked sa usmeju, tak je to ciste GOLDY :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!