28 januára 2011

Polýcia parkuie (99) - policajti s deťmi?

príspevok nám poslal lepali

poznámka pre debilov a rýpalov: chyby v nadpise sú naschvál a nie je to pravidelné mýlenie sa

Miesto činu:
Žarnovica, Tesco
Dátum: 14. 1. 2011, 18.00
ŠPZ: neuvedená
Indikácie: Parkovanie na vyhradenom mieste
Značka auta: Nissan
Diagnóza/K fotke autor píše: Parkovanie policajtov v službe pri nákupe v Tescu. Pravdepodobne mali zo sebou aj deti, keďže zastali na mieste vyhradenom pre rodičov s deťmi.

Poznámka parkujem ako debil
A jasné, bla bla bla, boli na zásahu. Kým sa nepreukáže opak, tak neboli.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

13 komentárov:

  1. Dufam, ze takych ako lepali raz niekto prepadne a policia vam nepomoze, lebo bude hladat miesto na parkovanie!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. keby zasahovali nic nepoviem, ale ked si idu nakupit, tak si myslim, ze by tam nemali parkovat...ale ok, kazdy ma svoj nazor... (bohuzial) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. odkial vies, ze nakupovali? V obchodakoch je predsa uplne bezne kradnutie tak co ked tam isli nejakeho zlodejicka zatknut?

    "A jasné, bla bla bla, boli na zásahu. Kým sa nepreukáže opak, tak neboli."

    Dakto tu ma uplne pomylene pravne vnimanie. Je to presne naopak - kym sa nepreukaze, ze neboli na zasahu, tak nemate absolutne ziadne pravo oznacovat ich za debilov a riesit si na nich vase komplexy menejcennosti (a nie niesom policajt)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keď policajt zastaví vodiča, tak vodič musí dokazovať, že je nevinný.

    Takže prečo neaplikovať ten istý meter aj na policajtov?

    Aký požičaj, taký vráť.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Apropo,nieco take aj existuje vo vyhlaske?Ze vyhradene parkovanie pre ludi s detmi?Ziadnu taku znacku ani vodorovne znacenie som nenasiel.Takze?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne súhlasím ,táto dopravná značka NEXISTUJE ,je to len výplod majiteľov supermarketov ,ktorý dychtia po návštevách rodín ,a tešia sa z vyšších nákupov.Táto značka nemá oporu v zákone a čo zákon nezakazuje je dovolené ...miesto pre postihnutých je pre mňa sväté ale toto ignorujem všade.

      Odstrániť
    2. ...pokiaľ igonruješ všade miesto pre rodiny s ďeťmi len preto, že to nie je vo vyhláške, tak len dúfam, že máš už riadne otrieskané dvere od matiek s ďeťmi, ktoré nemohli otvoriť v normálnom parkovacom boxe svoje dvere na to, aby dieťa upevnili do sedačky...

      Niekedy treba byť aj ohľadupný a chápať, prečo urobili takéto parkovacie boxy pred obchoďákmi... Nie je všetko len o tom, čo je v zákone... ohľaduplnosť nemusí byť len štátom nariadená... ale to niekedy debil nepochopí...

      Odstrániť
  6. Preco sa niektori dementi musia stoj co stoj obuvat do policajtov?nezastavam si ich,ale tento vodic nic neporusil.Pretoze ako pise uz autor v prispevku nadomnou,nic take vo vyhlaske nieje.Toto je len iniciativa super a hyper marketov,ako odporucit navstevnikom aby tieto miesta pouzivali iba ti,ktori pridu s malymi detmi.Zo zakona sa tato malovanka na ceste respektovat nemusi.Z hladiska slusnosti a ohladuplnosti je to zase o inom.verim,ze keby tam stalo obycajne civilne auto tak autor fotky o neho ani nezakopne aj keby videl ze vodic nemal so sebou male deti.Ale ked sa tam postavia policajti tak to je hned halooo.Pekny den vsetkym.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja tiez ked idem do tesca a je volne taketo parkovacie miesto a ci na firemnom a ci na svojom aute a som sam tak tam zaparkujem lebo viem ze som ziadny zakon neporusil

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak si teda riadny debil, máš sa čím chváliť.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. pre vsetkych co obhajuju taketo parkovanie policajtami a vodicmi co pridu do obchodu bez deti - ste obycajni debili a ignoranti bez chrbtovej kosti. je jedno ci taka znacna existuje vo vyhlaske alebo nie, kazdemu je jasne co je zamerom vlastnika pozemku - umoznit bezproblemove parkovanie pre vodicov s detmi co najblizsie ku vchodu, aby nemuseli chodit cez pol parkoviska, aby mohli vylozit deti co najbezpecnejsie a podobne. lenze niektori to nechapu a nikdy nebudu - su proste mentalne degenerovani a myslia akurat tak na seba a svoje pohodlie! nech sa im rite prilepia o sedadlo z lenivosti!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty debilek vodic s detmi to je teda poriadne postihnutie ze potrebuje vyhradene miesto hned pri vstupe do obchodu!!! a mas pravdu nech sa tym detom a vodicom prilepi to sedadlo z lenivosti!!

      Odstrániť
  10. no vy ste riadni kokoti!!!!!! do obchodov chodi cca 30 - 40 percent rodin s detmi a to akoze 30 percent parkoviska vyhradime pre nich??? ste chori??? taketo "vyhradene" parkovacie miesta uplne zbytocne zaberaju miesta!!! vy ste uplne vymletí ludia a spravne predpokladam ze ste ludia od pana spravodliveho Lipsica lebo on ma take debilne napady!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!