28 januára 2011

Bezohľadnosť toho, kto sám žiada ohľaduplnosť

príspevok nám poslal Vďačný spoluparkujúci

Miesto činu:
Nitra, Zvolenská ulica
Dátum: 20.01.2011 8:05
ŠPZ: NR103CA
Indikácie: Parkovanie nakrivo
Značka auta: Seat Inca
Diagnóza/K fotke autor píše: Tento vodič ktorý si vybavil miesto pre vozičkára na svoje dieťa neustále parkuje tak, aby čo najviac obmedzil iných. Ak iný mu trčí do miesta hneď volá MP.

Uznávam, že potrebuje viac miesta, ale preto je jeho parkovacie miesto širšie, aby nemusel parkovať tak, aby obmedzoval druhých. A navyše, ak žiada on toleranciu od iných, mal by ju iným aj dávať.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

2 komentáre:

  1. Ked je fakt taky debil tak existuje xy rieseni.A jeho to nakoniec prejde.Ja by som mu klucom neobehol lak,ani nevypustil pneumatiky ani nenatrel klucky hovnom:-))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je to fotene zdaleka a zda sa mi, ze netrci spoza bielej. Tak alebo onak, zrejme vam vadi, ze potom z toho auta vpravo sa blbsie vychadza.

    Poradim vam, NACUVAT aby pravy bok praveho auta bol smerom k tomu miestu, idealne ak by zaparkoval on tesne k bielej. Potom mas ty pokoj, neobuchavas mu auto pri vystupovani...


    Priparkujes mu k autu natesno ale tak, ze bielu neprekrocis a zaroven on sa na tu stranu do auta nedostane. Potom mozno pochopi. ALe ak tvrdite, ze je to taka truba, tak nepochopi.

    Podla mna treba skusit ist na neho nekonfrontacne ale priatelsky. a skusit sa spytat, ci mu bude vadit, ak sa bude do auta dostavat len z jednej strany len preto, ze zaparkoal na mieste az na kraj.

    Mozno mu zalezi na velkom priestore na lavom boku.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!