20 apríla 2010

Jediný na chodníku

príspevok nám poslal emo

Miesto činu: Bratislava, Petržalka, Holíčska
Dátum: 13.04.2010, 18:00.
ŠPZ: BA873TH
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: Kia Ceed
Diagnóza/K fotke autor píše: Pán šofér si vybral ideálne miesto pre takéto parkovanie, kedže je zároveň vedľa lampy. Všimol som si to v momente keď tade prechádzala pani s kočíkom a musela z jednej strany dávať pozor na auto a z duhej stranu na lampu.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

16 komentárov:

  1. A ten chodník vedie kam? Podľa záberu sa jedná o uzavretý dvor, alebo slepú ulicu a ten chodník je bezúčelný... Tak o čom tá fotka je ???

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Asi az taky bezucelny nebude, ked tam prechadzala pani s kocikom. A vobec, vodic sa nema starat o to, kam vedie chodnik, ale ako ma na nom zaparkovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. asi nemas deti, ked je pre teba chodnik bezucelny. ked tak kocikujes tak kocikujes dokola len aby dieta spalo. a ak sa musis vyhybat blbeckom tak to nie je nic prijemne s x kilogramov vaziacim plnym kocikom s babatkom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Chvíľu mi o tom rozprávaj ako sa tam do kolečka prechádzaš s bábätkom v kočíku. To inú vhodnejšiu lokalitu na prechádzky s dieťaťom nepoznáš ???

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie autá zaparkované v ľavo pri budove a pred ňou ti pri kočíkovaní nebránia ? Prosím ťa spamätaj sa a pre vychádzky s dieťaťom si vyber vhodnejšiu lokalitu, hlavne pre dieťa.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. batolatu v kociku je jedno aky je esterier, hlavne ze si vonku. podstatne je ze trulo mohol zastat ako vsetci ostatni, to jest tak aby nezabral cely chodnik. o com inom tato diskusia ma byt? parkuju ako debili vsetci ostatni na fotke?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Je chyba, že u nás sa za zóny oddychu považujú i miesta na to najmenej vhodné. Myslíš si, že smrad od zaparkovaných áut, že smrad odchádzajúcich a prichádzajúcich áut tvojmu batoľaťu prospeje, tak si tam kočíkuj, ale nečuduj sa keď tvoje dieťa bude v dvadsiatke bojovať s rakovinou. Prajem ti všetko dobré a porozmýšľaj nad vhodnosťou tvojho výberu lokality na prechádzky s kojencom.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. neviem preco tu riesis vyber lokality kohokolvek na prechadzky. do toho ta nic a je to jeho vec. co ked chcel len prejst popri aute s kocikom k autu pred nim a odist? a nemohol? malo by sa tu riesit parkovani auta, resp ani nie je co riesit, lebo vidis ze vsetci stoja normalne iba jeden exot musi stat na chodniku a branit ked nie batolatu, trebars staremu cloveku s barlami, alebo vozickarovi. to ti nevadi?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ľutujem ťa ak máš problém sa dostať do auta stojaceho pred ním. Sí dosť primitív...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. zlodej krici chytte zlodeja. asi si sa tu nasiel.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. pre chujov anonymov ktorych sa to tyka: v petrzalke parkuju auta vsade, takze nie je si velmi z coho vyberat kde sa maju ludia prechadzat ked nechcu mat kolo seba auta.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nikto neriesi Ci tam parkuje ale AKO tam parkuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. "musela z jednej strany dávať pozor na auto a z duhej stranu na lampu"
    ja v podobnych pripadoch teda na debilne zaparkrovane auto pozor nedavam, skrk sem skrk tam, ups....

    OdpovedaťOdstrániť
  14. anonym predomnou, ano patris medzi tych kokotkov, co trestaju priestupky pachanim trestneho cinu.

    vela stastia, mozno ti niekto nezlomi hnaty za tuto tvoju svojsku formu spravodlivosti.

    on priestupok a ty rovno trestny cin. Pre mna si vacsi debil ako ten, co zamerne ci nezamerne zle parkuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. anonym predomnou:

    jasne, trestas priestupok pachanim trestneho cinu!

    gratulujem! si vacsi idiot ako vsetci ti, ktori vedome ci nevedome pachaju priestupky, pretoze sa neseries a rovno pachas trestny cin.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ja len podotknem, ze sa nejedna o bezucelny chodnik, ktory nikam nevedie. Chonik pokracuje do zady smerom k skole a nasledne popri skole az k autobusovej zastavke. Kto tam byva vie, takze po chodniku sa nechodi bezcielne kocikovat medzi auta, ale je to chodnik k zastavke...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!