20 apríla 2010

Na chodníku pred vchodom

príspevok nám poslal KAN3

Miesto činu: Bratislava, Sputnikova ul.č.3, priamo pred vstupom do budovy
Dátum: z 13 na 14.4.2010, od cca. 18.00 celú noc, vyfotený o 6.40 hod ráno 14.4.2010
ŠPZ: BA186CK
Indikácie: Parkovanie na chodníku a blokovanie brány
Značka auta: Toyota Corolla
Diagnóza/K fotke autor píše: ak by bolo auto vľavo pri kraji vstupu, je to v pohode, takto tam bežne parkujú, miesta na parkovanie je málo, ale takto priamo pred bránou, to chce fakt bebilka na pohľadanie, už mu aj niekto dvihol stierače, myslím, že to malo byť také upozornenie, že už keď sa on nevie postaviť, tak aspoň nech stierače stoja.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

11 komentárov:

  1. ak by bolo auto vľavo pri kraji vstupu, je to v pohode,

    To ti robí problém urobiť o jeden krok viac??? To je teda totálna debilita autora fotky a pokecu k nej. To si sa vyfarbil...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ide o to, kto ma robit krok naviac. ci jeden vodic auta, ktore parkuje, alebo x ludi ktori rano vychadzaju z brany a vecer do nej vchadzaju. jasne ze mozu aj vsetci, ale preco?! koli pohodlnosti jedneho? tieto komenty braniace arogantnych vodicov a obvinujuce ludi, ktorym arogancia prekaza ma "dostavaju"...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. len tak na okraj, podla coho by to auto malo stat vlavo? :))) dvere su v strede, otvaraju do stredu. takze nech sa postavy na ktorykolvek kraj vzdy bude treba urobit ukrok :)

    mozno by mohol stat este viac ktym kolikom na spolujazdcovej strane .

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dvere mozno v strede su, ale su rozdelene na polovicu a ich cast s otváraním je z nasho pohladu napravo a preto mi pride logicke parkovat vlavo aby priestor priamo pred dverami bol volny.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to je uplne jedno kde su dvere. bud je v poriadku ze tam vobec parkuje, alebo je jedno na ktorej strane zastane a je to proste zle.
    nech sa uvedomi autor!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to je to iste ako keby si na ciaroslepost povedal ze je jedno kde na tom parkovisku parkuje a je jedno ze cez dve miesta.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to je to iste ako keby si na ciaroslepost povedal ze je jedno kde na tom parkovisku parkuje a je jedno ze cez dve miesta.

    Ty debil !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. autor sem dal tuto foto preto že to auto Blokuje dvere, keby stalo na druhej strane tak blokuje len schránky a to by bolo všetkým jeno :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. och, tak to je sen, zobudit sa a najst sa na parkjemakodebil na nejakom blogu =D za prve, pobavili ste ma! Za dalsie, na sputnikovej a aj oproti na mesacnej ul. sa takto bezne parkuje, pretoze ozajstni debili netolerantne voci susedom parkuju cez dve miesta a pod..Keby bolo foto aj z hora, tak je vidiet, ze vchod nie je zablokovany, pretoze ked sa otvori brana, su tam aspon 3 metre priestoru a potom treba urobit ten krocik do prava! Auto zavadzia tym, ktory chcu ist do lava, lebo tym co chcu ist do prava, sa daju hned do prava a maju cestu volnu! Keby chcel niekto ist do prava a ja tam stojim, tak tiez zavadziam. PS autorovi: vyser si ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. @Nikoleta nemozem nesuhlasit =)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!