23 apríla 2010

Ford na prechode

príspevok nám poslal stanly

Miesto činu: Bratislava, Mlynské Nivy, SPP - Apollo BC
Dátum: 15.3.2010, 12.00
ŠPZ: BA522US
Indikácie: Parkovanie na prechode
Značka auta: Ford
Diagnóza/K fotke autor píše: No comment ! Takéto parkovanie asi nie je veľmi bezpečné - ako chodec spoza auta vkročíte rovno na cestu a prichádzajúce auto (ktoré vás samozrejme nevidí) len urobí bum.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. Nemozem obhajovat tohto vodica, lebo sam som niekedy odkazany na parkovanie pred Apollom aj takto...Zial enormny nedostatok parkovacich miest si vybera dan aj tymto sposobom...Daneho vodica nepovazujem za debila, ale zaroven suhlasim s tym, ze parkuje nespravne a znizuje bezpecnost najma chodcom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ad anonym. dostatok parkvoacich miest tam je, len je zla parkovacia politika. to znamena vela pytaju zaaprkovanie a garaze nie su naplnene ako maju. parkuje dsot zle ale ak by tam bol s malym autom tak sa vojde cely na chodnik v pohode.
    andrej

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takze co sa tyka parkovania pred ABC I aj II tak tych parkovacich miest je tam minimum...po 7,30 horkotazko clovek zaparkuje...Co sa tyka podzemnych garazi, tak pokial viem viac ako 70percent parkovacich miest v ABC I. su prenajate...Ako je to v ABC II neviem, ale suhlasim s tym, ze cenova politika parkovania je neumerne nadhodnotena..

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!