17 marca 2010

Dvojičky na chodníku

príspevok nám poslal Modest Musorgskij

Miesto činu: Bratislava, Trenčianska ulica
Dátum: 12.3.2010, 10:00,
ŠPZ: BA340GT, BA296UR,
Indikácie: Blokovanie chodníka a výhľadu v "križovatke"
Značka auta: Audi, VW
Diagnóza/K fotke autor píše: Ako by ich jedna mater mala.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

22 komentárov:

  1. Takéto fotky posielať rovno na Dopravný inšpektorát Policajného zboru Slovenskej republiky !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. + blokovanie cyklistickeho chodnika :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobrý príspevok :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Povedzme to tak ako to naozaj je. Ten cyklochodník je úplne, ale úplne zbytočný. ten totiž začína a končí len na tej ulici. Miesto neho tam bolo treba vybudovať odstavné plochy pre parkovanie vozidiel. Ten chodník nikto nevyužíva, lebo meria nejakých 800 m (nech kilometer) a koniec. Žiadna iná prípojka pre cyklistov. Zbytočná investícia, ktorá bola samoúčelná. Neviem čo tým chcel autor povedať, ale parkovacie miesta na tak frekventovanom mieste nepribudli. A veru je ich tam potreba mnoho. Inak by tie autá nestáli tak ako stoja. Zasa sa podarila nejakému debilovi presadiť "múdrosť".

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Napojenie cyklochodnika je realizovane cez bajkalsku ulicu, kde sa napaja na siet cyklochodnikov. Povazujem teda hore uvedeny prispevok za zavadzajuci. Kto chce moze sa prist realne pozriet. + uzemny plan pocita s pokracovanim tohoto cyklochodnika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. "Takéto fotky posielať rovno na Dopravný inšpektorát Policajného zboru Slovenskej republiky !!"
    A naco? Taketo dokazy nie su pouzitelne a za druhe by sa im ani nemuselo podarit vypatrat vinnika ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ked uz chceli robit cyklochodnik, mohli nato vyhradit cast chodnika, ktory je tu na oboch krajoch vozovky.

    tiez povazujem uz od zaciatku tento cyklochodnik za zbytocny a neefektivny. jedine co tam je vidavat su psickari.

    predtym sa tam parkovalo (aj ked na divoko) cize nie ze miesta tam nevznikli ale este boli aj zrusene.

    aby toho nebolo malo, tak magistrat to dotiahol do dokonalosti osadenim stlpikov po celej dlzke trencianskej. takze teraz ked sa potrebuje clovek otocit tak si moze odstat radu na semafore aby sa otocil "na shellke". cim samozrejme hustne zbytocne doprava na tejto krizovatke.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Napojenie cyklochodnika je realizovane cez bajkalsku ulicu, kde sa napaja na siet cyklochodnikov.
    Keď je autor taký zasvätený, nech nás o cyklochníkoch poinformuje, kde vedú z Bajkalskej...
    A hlavne nech pravdivo zverejní využiteľosť týchto zbytočných chodníkov. Ja osobne som tam cyklistov nevidel ani raz a veru po tejto komunikácii chodím denne. Isto mi ľudia dajú za pravdu, že ak tade prejde jeden cyklista za deň, tak to bola investícia hodná na potrestanie pracovníkov úradu, čo ju schválili.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ci je ten cyklochodnik zbytocny alebo nie je uplne ina debata (aj keby tam bol travnik) ale ze tie dve auta parkuju ako debili je realita

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ale ten problém je tam práve v tom, že tam ten cyklochodník je a nevyužíva sa a parkovacie miesta sa nevyriešili. O tom to všetko je !!! V Bratislave sa nikde nerieši statická doprava, len sa stavia, zahusťuje a na parkovanie vozidiel sa nemyslí.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. pockaj ako ti niekto napise ze mas vyuzivat MHD :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To nech využíva ten, kto si nevie zarobiť na auto a na jeho prevádzku. Ja sa veru nebudem tlačiť v našej slávnej MHD, ktorá zarába nemalé finančné prostriedky za veľmi chabé služby. Mali by ísť na preškolenie do sveta, ako sa to robí.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. kkt nahodov ja ten chodnik využivam mali štastie že som akurat nesiel okolo na biku

    OdpovedaťOdstrániť
  14. tak to si ty ten jeden co sa tam vozi ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. asi to tam nepoznas, mal si sa tam ist pozriet dnes napriklad, kolko cyklistov to vyuziva

    OdpovedaťOdstrániť
  16. debilkovia. to ze je ten cyklochodnik jedna z prvych lastoviciek je praveze dobre, dufam,z e sa to postupne nabalovat. nemozes na kazdy nezastavany plac hned drbnut parkoviska. namiesto toho aby si chodil auto, chod na bicykli a nebudes mat az take problemy s parkovanim...lebo naozaj nie je riesenie povedat si, ze mhd sucks, pojdem autom a niekam to uz drbnem, hoc aj na cyklochodnik.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. som cyklista, a ten chodnik pouzivam. a neskutocne ma serie ked tam zavadzaju takyto kokoti! ak tam raz narazim na jedneho z nich a budem vo fyzickej prevahe, tak mu asi jednu prijebem!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. som cyklista, a ten chodnik pouzivam. a neskutocne ma serie ked tam zavadzaju takyto kokoti! ak tam raz narazim na jedneho z nich a budem vo fyzickej prevahe, tak mu asi jednu prijebem!

    To je úroveň hodná akurát teba!!! "Inteligent" hovado!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. HaaaaaaHaaaaa, tak ty si to teraz zaklincoval.

    to bol prejav inteligenta. fakt uroven.

    urcite nie vacsia ako tych dvoch co to tam zaparkovali.

    inak ty musis byt riadny hrdina "... budem vo fyzickej prevahe..." ale asi iba za klavesnicou.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Len normálny človek je schopný odsúdiť takéto "parkovanie". Vy ostatní, tiež arogantní tiežparkovači takto parkujete bežne a možno ste sa už tiež našli na týchto stránkach. Vaše neustále ospravedlňovanie DEBILNÉHO parkovania nemá konca hraníc a len to poukazuje na vašu osobu, ako si ctíte zákon a poriadok. Ctíte si ho tak, že si každý deň s ním vytierate riť.

    Na takýchto kreténov, ktorí blokujú chodník a cyklotrasu a navyše, pre vašu mimoriadne rozvinutú vnímavosť vám iste neunikol fakt, že blokujú aj výhľad pre vozidlá odbočujúce vľavo, ktorí musia kvôli týmto dvom kreténom vystrčiť prednú časť až úplne do jazdného pruhu, kde vzniká nebezpečenstvo havárie, mám jedno riešenie, ktoré sme aj s kamarátom už pár krát úspešne vyskúšali. Traste sa, idioti ! Mám dva Moskviče v úbohom stave, ale s platnou STK a EK a čo je najdôležitejšie - sú plne pojazdné, tak keď mám čas a chuť, zablokujem jedným vozidlom zadnú časť áut debilov a druhým prednú časť. Minule som zablokoval jedného chuja na VW Touareg, ktorý stál na prechode pre chodcov, v obdobnom prípade. Musel tam stáť 4 dni, až kým sa mi neuráčilo autá premiestniť inam.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. RE: Anonymný povedal(a)... @ 17. marca 2010 16:53

    Zbytocny si iba ak ty na tomto svete ked dokazes obhajovat takychto ignorantov a debilov.Aj keby ten cyklochodnik bol nevyuzity,akoze nieje,lebo ja sam tade jazdim na bicykli a tym padom uz je vyuzity,tak tam jedoducho nemaju co stat.Lenze ty si asi taky isty debil a ignorant ako oni,takze je mi uplne jasny tvoj prispevok.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Schneider Trnavsky27. marca 2010 o 14:31

    RE: Anonymný povedal(a)... @ 17. marca 2010 20:15

    A na to si ako prisiel ze sa im nemusi podarit vypatrat vinnika?Prestuduj si novu vyhlasku,podla ktorej si okrem ineho aj povinny ako majitel,drzitel alebo prevadzkovatel vozidla poskytnut policii informacie o osobe ktora pouziva alebo pouzivala tvoje vozidlo v inkriminovanom case.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!