17 marca 2010

Šak som prišol na nakúp (2)

príspevok nám poslal šofér76

Miesto činu: Košice, Sídlisko KVP, parkovisko LIDL
Dátum: 7.3.2010, 13:39
ŠPZ: KS840CE
Indikácie: Parkovanie na vyhradenom mieste
Značka auta: Audi A6 2.4
Diagnóza/K fotke autor píše: Ta košická šľachta (KS) prišla zas na valal na nákup. Ta čo by som še nepostavil až pred dzvere, no ne? Bo more ťažký nákup asi budem mať. Pozor bo idzem.

Preklad:
Prišli sme na nákup z okolia Košíc, tak prečo by som sa nepostavil(a), až pred dvere nákupného centra, veď budem mať ťažký nákup, tak majte pochopenie prosím.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

21 komentárov:

  1. No čo už k tomu záberu dodať ? Fotograf je debil!!! ale pardón, urážam debilov, on je kretén.

    Komu normálnemu odstavené auto zavadzia. Vodič sa nedopustil žiadneho priestupku.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 428/2002
    Osobnými údajmi sú údaje týkajúce sa určenej alebo určiteľnej fyzickej osoby, pričom takou osobou je osoba, ktorú možno určiť priamo alebo nepriamo...

    neviem, či sa prevádzkovateľ servera nedopúšťa porušovania zákona na ochranu osobných údajov... navyše v spojení s difamujúcimi výrokmi na adresu vodiča mot.vozidla ;

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to sa ozval asi majitel vozidla =)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nie, nie som majiteľ toho vozu. Len ma rozčuľuje nesmierna blbosť, hraničiaca s kreténizmom niektorých prispievateľov a o správcovi si už ilúzie nerobím. Ten spadol do toho najhlbšieho kanála a bude mu trvať ešte dlho, kým sa odtiaľ vyhrabe.
    Ináč stotožňujem sa s názorom, že sa tu dlhodobo porušuje zákon o ochrane osobných údajov. Mali by sa s tým začať zaoberať kompetentné úrady.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak ak by "sa" s tým malo niečo začať robiť, tak čo Ti bráni podať podnet na túto stránku?

    A okrem toho, pokiaľ ja viem, tak EČV auta nie je osobný údaj, takže žiaden zákon sa tu neporušuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. KS kosicky sedlak....podla toho aj parkuje.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. šak stojí iba na ostrovčeku bože :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Keby nebol na parkovacom mieste sneh s bordelom, určite by zaparkoval rovno. Neriskoval poškodenie svojich pneumatík. To je asi všetko, čo by aj mňa viedlo správať sa podobne.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vážení a takto že bráni výhľadu na vozidlá idúce z pravej strany vás nenapadlo? Na niečo tam ten zákaz asi je.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tam nie je žiadny zákaz. A ako je známe u nás sa jazdí po pravej strane, takže prehodnoť to svoje hlúpe tvrdenie, že bráni vo výhľade na auto prichádzajúce s pravej strany. Zákaz znamená keď sú na ceste nakreslené šikmé biele čiary, nie ak tam je nakreslený oblúk. Mýliš si to so žltou čiarou. Tak ti doporučím venovať sa štúdiu dopravnej vyhlášky.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. a tie biele sikme ciary, co mu zachadzaju pod lave predne a lave zadne koleso su co potom? :-)
    (ak ich nahodou nevidis, klikni si na obrazok a ukaze sa ti zvacseny)

    nepoviem, ze by mu nic ine neostavalo, iba parkovat ako debil, keby tam nebolo asi tak 150 dalsich volnych miest na parkovanie...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Asi trpíš fatamorgánou a vidíš tam čo chceš vidieť. A netráp sa s tými 150 voľnými parkovacími miestami, veď práve o to ide, že je ich tam toľko voľných a preto vodič nikoho neobmedzuje pri parkovaní! Jeto len zlomyselnosť fotografa a správcu stránky.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tie biele šikmé čiary tam sú práve pod autom. Ak ich nevidíš, tvoj problém. A to že u nás sa jazdí po pravej strane, no a čo? To neznamená, že nemôže vadiť vo výhľade na vozidlá z pravej strany.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Je vidno, že nie si šofér, tak tu netliachaj hovadiny. Nechcel by som ťa stretnúť v premávke... Tvoje chovanie je nevyspytateľné, keď vidíš i to čo tam nie je!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. zaparkoval ako debil, tak ho tu neobhajuj, ked tak sa mu pozri pod lave predne koleso, ked nic nevidis, ak si sofer ty, tak sa potom ani nedivim, ze to je na slovenskych cestach take zufale, podla teba predpisy a dopravne znacenie su zbytocne, ved ty si povies ako mas jazdit predsa

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Patríš nie medzi normálnych ľudí ale do blázinca s tvrdením, že sú tam čiary. Ľutujem ťa, rýchlo hľadaj lekára, aby nebolo neskoro. Viac sa s tebou už nebudem špiniť, si ľudský odpad.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. kua to som naozaj jedinny, co vidi tie sikme ciary? jedna je pri obluku a druha pod lavym prednym kolesom

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Nie si jediný, ja ich vidím tiež. Ale niektorí ich nevidia alebo vidieť nechcú.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. myslim, ze vsetci vidia tie biele sikme pruhy, az na toho jedneho (asi majitela auta), ktory tu obhajuje debilne parkovanie... ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Duta velka a hola hlava na AUDI.ved on moze,na to ste zabudli?A takisto vie,ze nasi policajti na baterky pred takymi ako on radsej zatvaraju oci.Tak sa necudujme ze to na Slovensku aj tak vyzera.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Jednoznacne sa nasi policajti boja nejakeho sedlaka na 10 rocnej audine, co je lacnejsia jak fabia :D boze co za ludia to tu ziju

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!