25 decembra 2009

Parkovanie na chodníku

príspevok nám poslal Paťo z KN

Miesto činu: Komárno, Hviezdoslavova ulica
Dátum: 5.12.2009, 11:56
ŠPZ: KN714CP
Indikácie: Dlhodobé státie na chodníku pre chodcov.
Značka auta: Škoda Fabia
Diagnóza/K fotke autor píše: Drzé a dlhodobé státie (cca 1-2 hod.) na (jedinom) chodníku na ulici. Mal som tú česť vidieť mamičky s kočíkmi ako museli kvôli sprostým šoférom tlačiť kočík na ceste, aj dôchodcovia si ponadávali, a samozrejme si posťažovali na tú dnešnú mládež - no boli to
starší páni vodiči.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. Stretávame sa s nimi dennodenne. Zaberajú nám chodníky, nedovolia nám prejsť cez prechody, zbytočne zaberajú miesta na parkoviskách, ohrozujú našu bezpečnosť, ... DEBILI.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Navyse este aj na travniku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poslal som 2 fotky, boli tam 2 fabie. Kde je druha? Paťo z KN

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tu sa uverejňujú len debilné komentáre, slušné, ktoré hovoria o pravých príčinách problémov tie sa pre istotu neuverejnia !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Píšem to ešte raz. Chyba je v debiloch na stavebných úradoch a na úradoch hlavných architektov jednotlivých miest, že sú úplatní, treba ich vymeniť za slušných, ktorí nepovolia novostavbu bez potrebných parkovacích miest!!! Všetci tu plačeme nad špatným hrobom!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pocuj ty spatny hrob... co ma novostavba spolocne so starymi povodnymi sidliskami. Vtedy sa ratalo jedno auto na 3 rodiny..teraz to je cca 1,5 auta na jednu rodinu. A stare parkoviska nenafuknes a vytvorit nove, tiez nie je len tak jednoduche. Po 1. peniaze a po 2. uzemny plan

    OdpovedaťOdstrániť
  7. RE:Pato z KN
    "Poslal som 2 fotky, boli tam 2 fabie. Kde je druha? Paťo z KN"

    Vid pravidla mily Pato:bod č.3

    3. Jeden príspevok = jeden mail
    Niektorí z Vás zásobujú našu stránku tak intenzívne, že sa to dá považovať za heroický výkon. Niekedy sa však stáva, že nám v jednom emaile príde aj päť príspevkov. Takýto email sa nám potom ľahko stratí a existuje veľké riziko, že sa niektoré z fotiek na web nedostanú. Preto sa nebojte, väčší počet emailov naša gmailová schránka hravo zvládne.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Myslím si, že i v tomto prípade sa vie nájsť riešenie na vytvorenie nových parkovacích miest, bohužiaľ na úkor zelene. Len treba pochopenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mily admin, konecne vidim nejaky prispevok aj od teba. pises ze vam chodi velke mnozstvo mailov. tak mi prosim ta vysvetli preco sa sem dostavaju take somariny? (nemam na mysli tento prispevok)

    mi nepovedz(nenapis) ze toto su vybrane tie najhorsie priestupky. ak ano, tak sa mozme tesit. sme na tom dobre.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!