06 apríla 2013

Auto, ktoré sa bojí prejsť cez obrubník

príspevok nám poslala mia

Miesto činu: Bratislava, Jána Stanislava
Dátum: 22.3.2013, 16:00
ŠPZ: BA063MM
Indikácie: Parkovanie na chodníku na priechode pre chodcov
Značka auta: Škoda
Diagnóza: Obľúbené miesto „parkerov“, dobre sa potom ide na chodník s kočíkom.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. Mia Mia,uz ked chces byt spravodliva,tak si si mala vsimnut aj tych dvoch,pred a na priechode a zverejnit aj ich.Ale tebe zalezi zrejme iba na vlastnom pohodli a nie aj na bezpecnosti inych.Apropo,vychadzam z toho,ze s kocikom sa kludne dostanes na priechod aj cez ten maly a zjazdeny obrubnik.Ale ze ta kvoli tomu cervenemu autu vpravo moze sejmout niekto na tom priechode,tak to ta uz nenapadlo,ze?Sa zamysli ked sem chces prispievat.Hmmm.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tých pred a za obrubníkom som nefotila preto, lebo na danom úseku myslím, že nijak neohrozujú chodcov, miesto je celkom dobre prehľadné aj napriek týmto parkerom. A máš pravdu, ja sa s kočíkom vyteperím, ale čo by napríklad mal urobiť taký vozíčkar?

      Odstrániť
  2. Miuška fotila si to o hodinu aj desat minut neskor ako uvadzas:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To auticko tam asi stalo dlhsie. A ked sa nezberalo odist, tak sa asi autorka nasr...dila a odfotila ho tam po dlhsej dobe. Tiez som uz takto fotil auto az po par dnoch, ked som pochopil, ze to nie je kratkodoby stav, ale tvale postihnutie majitela vozidla.

      Odstrániť
    2. Miuška uvádza čas, aký má v telefóne pri fotke, takže ďakujem za túto nepodstatnú reakciu... Myslím, že nie je predmetom problému kedy to bolo, ale ŽE to bolo. A správne, toto je miesto, kde niekto parkuje stále a obvykle dokonca dvaja vedľa seba. Ale nejde len o tohto jedného majitela, tých, čo tu parkujú je ako maku...

      Odstrániť
  3. Urcite by to zaparkoval inde, keby bolo volne miesto...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ho nijak neospravedlnuje ale chápem to, no ked som už raz niekde zastal ako blbec tak si to aspon na další den preparkujem a nenechám tam auto takto dlhšiu dobu :)

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!