07 septembra 2012

Aby som sa nemusel terigať s nákupom

príspevok nám poslal molotow cocktail

Miesto činu: Bratislava, Galvaniho, Kika
Dátum: 28. 8. 2012, 18:30
ŠPZ: BL831DF
Indikácie: Parkovanie na chodníku, blokovanie vchodu
Značka auta: Volkswagen
Diagnóza/K fotke autor píše: Vytunovaný VW Lupo nemôže ani inde parkovať, keďže svojou veľkosťou by sa nezmestil ani na "vozíčkára". Borec si vytlačil na nákupnom vozíku svoj nákup a pohodlne ho naložil do kufra. Ešte že sú tam tie vozíky na to, aby sa s nimi dalo prísť bez problémov k autu.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. Som presvedceny o tom, ze to v skutocnosti prebiehalo asi tak, ze chlapik vybral tovar a potom co ho zaplatil si priparkoval auto k vchodu aby sa mu jednoduchsie nakladalo do auta. Navyse auto vobec nie je vytunene takze vidno, ze autor je klamar co zavidi este aj lupo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to auto tam stalo uz ked som prisiel a zaparkoval. potom som sedel v aute cca 20 min., z ktoreho som aj fotku spravil, cize som celu situaciu odsledoval, tak nevidim dovod preco by som mal klamat. bez dovodu by som to sem neposielal. fotka je z mobilu, cize tazko rozpoznat ci je vytunene alebo nie. pravda je taka, ze vytunene bolo. a to ze zavidim, nad tym som sa len pousmial. pekny den ti prajem :)

      Odstrániť
  2. Je pravda ze stoji vred vchodom. Ale tiez je pravda ze v tejto konkretnej predajni su tie predne dvere zamknute a vychadza sa len po stranach. Kto by neveril tak si vsimnite kde su polozene reklamne putace za dverami...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, mas pravdu ze predne dvere sa nepouzivaju. tam ide o to, ze to nie je miesto pre parkovanie, ale kvazi sucast chodnika a priestor a okolie vychodu, kde auto nema co robit.

      Odstrániť
    2. O tom ci tam auto ma alebo nema co robit nerozhodujes ty, ale majitel obchodu. Ocividne mu to nevadi ;)

      Odstrániť
  3. Toto sem vobec nepatri.Neporusuje zakon,nikomu nezavadzia,nikoho neobmedzuje ani neblokuje.Kazdy si moze nalozit nakup alebo tovar ako mu to vyhovuje.Uplne nevhodny prispevok pre tuto stranku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. samozrejme, ze si kazdy moze nalozit tovar ako sa mu zachce, ale nie parkovat ako debil kde sa mu zachce..

      Odstrániť
  4. Ten, kto je debil, neporušuje zákon. Ak máš problém, nájdi si stránku Parkujem ako porušovač zákona. Tvoja logika je asi taká, akoby si sťažoval Jazykovednému ústavu Ľudovíta Štúra, že herci v dielach na pornostránkach nehovoria spisovne.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!