15 augusta 2012

Polýcia parkuie (147) - na zákaze zastavenia

príspevok nám poslal ferko
poznámka pre debilov a rýpalov: chyby v nadpise sú naschvál a nie je to ani pravidelné mýlenie sa

Miesto činu: Lučenec, Tesco
Dátum:  28.7.2012, 20:00
ŠPZ: LC429AT
Indikácie: Parkovanie na zákaze zastavenia a státia
Značka auta: Škoda Fabia Combi
Diagnóza/K fotke autor píše: Značka žltá súvislá čiara (č. V 12b). vyznačuje úsek, kde je z obidvoch strán tejto čiary zakázané zastavenie a státie vozidiel. Aha zabudol som že skorumpovanej polície sa to netýka. Zákony musí dodržiavať len plebs. A kecy zo strany polície, že nebolo kde zaparkovať a pod. si strčte tam kde slnko nesvieti.

Vyjadrenie OR PZ Lučenec:
Dňa 28.7.2012 v čase o 19,45 hod. hliadka OO PZ Lučenec na služobnom motorovom vozidle Škoda Fábia, ev.č. LC-429 AT bola vyslaná preveriť oznámenie do OD Tesco v Lučenci ohľadom straty dokladov oznamovateľa. Hliadka na mieste zaparkovala vozidlo v blízkosti vchodu do OD Tesco a vykonala šetrenie s pracovníkom SBS ako aj prezretie kamerového systému a túto činnosť ukončila o 20,05 hod. kedy so služobným vozidlom sa presunula na ďalší služobný úkon. 

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. a máme tu krivé obvinenie z priestupku

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Divim sa ludom co fotia policajne auta pri vacsich obchodnych centrach s cielom poukazat na udajne hrube porusovanie zakona a pod.

    Neviem ci je tazke si domysliet ze vo vacsich obchodoch je napr. bezne vysetrovanie ci preberanie pachatelov roznych kradezi (napr. vreckari) policiou od SBSky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Suhlasim s tym že nie vždy porušuju zakon.Nikdy nevieš ci niesu na vyjazde.Ale zažil som už aj take situacie ked si ci už na označenom,alebo na radarovom vozidle policie prisiel prislušník policie pre manželku/dceru pred tesco a zastavil pri už spominanej žltej čiare naložila si do zadu nakup a sadla si dopredu.Nemať v rukach nakup tak by som to hadam stihol odfotiť :) možno sa mi to raz podarí...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj takje to debil. Pretoze ak islo o stratu dokladov, tak neslo o nejaku nahlu akciu s ohrozenim zivota a polisovi nebranilo nic, okrem zdraveho rozumu, aby zaparkoval ako clovek.

    Stacilo ist par metrov dalej, takto stoji ako totaly kreten na krizovatke....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podla vyhlasky musia mat zapnute majaky ak si chcu udelit vynimku takze porusili vyhlasku a maju byt potrestany. Inac slovenska policia je ejden velky odpad nevzdelanych ludi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Netrep hlúposti...
      Samozrejme, že nemusia mať majáky. Keď použiješ elementárnu logiku, pochopíš, že to ani nejde.
      Ak riešim prípad napr. hodinu, ako môžem nechať pustené majáky? Prídeš ich potom nakopnúť svojimi štartovacími káblami a baterkou? Alebo majú nechať naštartované, kľúče v aute a ty to budeš strážiť?

      Odstrániť
  6. vymazany koment adminom? autor nam tu zaslal dezinformacne umyselnu informaciu na dalsie znevazenie PZ. Ak sa poriadne pozrieme na aute svieta zadbe svetla takze autor auto vyfotil ked isli okolo neho aby vyzdviholi svojho kolegu ako uz vieme z vyjadrenia!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. PZ sa už viac znevážiť nedá. Je to jednoducho zberba a banda debilov. A takéto prípady nás len v tom utvrdzuj. Pán policajt.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!