20 augusta 2012

Blonďatá hlava parkuje

príspevok nám poslal trenčan

Miesto činu:  Trenčín, Hodžova ulica, Lidl
Dátum: 15.6.2012, 14:45
ŠPZ: TN084DR
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: BMW
Diagnóza/K fotke autor píše: Veď som blondínka a mám veľké auto - kto sa mi môže rovnať? A že nemáš kde zaparkovať? Mňa to nezaujíma. Hlavne, že mám miesto ja.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. Mal si ju napomenúť.
    Možno by preparkovala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslis ze by jej to doplo co by od nej autor chcel?? :-D

      Odstrániť
    2. Túto slečnu poznám a v tej dobe bola tehotná, takže sa dosť blbo vystupuje a nastupuje ked máš okolo seba autá, parkovisko je poloprázdne nepripadá mi že by niekomu zavadzala, neviem či niekto z vás tu má rozumu viac jak nejaká blondína

      Odstrániť
    3. To je právě ono, i když je parkoviště poloprázný, má 90% lidí tady stejně problém, protože prostě Zákon a i kdyby nás to mělo stát život, vždy a za každých okolností musíme podle něj, jinak bychom byli asociální hovada a naše auta by pařila sešrotovat i s námi (tohle už tu nějaká myslivna dokonce navrhla). A už vůbec nemluvim o tom, že zdaleka největší přestupek tý ženský je, že je to štíhlá blondýna s autem v ceně malýho rodinnýho domku, to si prostě nezaslouží slitování. Žádný. Žeáno. Kupte jí bonboniéru, že pozdravuju.

      Odstrániť
  2. aby sa mohla tocit s tym velkym zadkom :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mohla zacuvat na to miesto kde je chodicek vpravo - a tie dvere by otvorila bezproblemov.

    Ale to by som chcel asi velmi vela.

    P.S.: Mam "najradsej" ked vodici/vodicky jazdia na aute s ktorym nedokazu ani zaparkovat - nehovorim ze maju jazdit na Fabii, ale zasa druhy extrem ako obrovske SUV je absurdita.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. srandujes?...ze zacuvat do parkovacieho miesta.:-)) predpokladam, ze to ju v tej tupej blond hlave ani len nenapadlo. taku moznost jednoducho nepozna.

      Odstrániť
    2. pre Anonymný20. augusta 2012 19:05 :

      Ale ved viem ze tato moja myslienka je uletena a totalne nemiestna. :-D

      Preto sa tu zavazujem, ze ziadneho polo-vodica nikdy nebudem vyzyvat a inak nutit aby zlepsil svoje chabe vodicske schopnosti - mohlo by to u neho vyvolat dusevnu ujmu a to nikto nechce. ;-)

      Odstrániť
  4. žena vodička to je auto bez vodiča...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja neviem, čo sa všetci rozčuľujete. Ja si myslím, že zaslúži poľutovanie. Ono totiž s jednou bunkou mozgovou to musí byť už veľký výkon vôbec že zaparkuje, sa divím, ako zvládla cestu na parkovisko. Možno preto má aj tank, že keby niekde vrazila, tak sa jej nič nestane.
    Skutočne si ale myslím, že k takýmto autám by už v predajni mali robiť IQ testy a aj psychotesty. Pri takom prístupe by totiž takíto ľudia nedostali vodičák ani na kolobežku.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!