14 apríla 2012

Čiaroslepý Mercedes

príspevok nám poslal inter1908

Miesto činu: Bratislava, Lamač, Tesco
Dátum: 16.3.2012, 20:03
ŠPZ: BA217RV
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Mercedes
Diagnóza/K fotke autor píše: Ďalší z radu majtelov veľkých drahých áut, čo si myslí že mu patrí celé parkovisko.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

24 komentárov:

  1. zaujímalo by ma, kto mohol kliknuť na "nie je to debil" a z akého dôvodu... ? aspon si to skúste obhájiť, experti :P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. klikol asi sam majitel :-D tymto debilom nasrat do ruk, obehnut klucom a podlozit jezkov...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ujebanci ste, len by ste kazdemu do auta skrabali. To Vas dementov nenapadlo, ze to auto stoji nemale peniaze a nenecham si ho dobrovolne oplieskat zhrdzavenou feldou niekde z pici (vsetko od TT dalej) len preto lebo si dojdu na vylet do Auparku, Tesca a pod. ako keby to bolo muzeum, tak radsej zaparkujem cez dve miesta.
    Troska iny priklad, postavim si dom a nie ani o mesiac mi niekto pografitoval plot, co za ujebanca to urobilo, zle som ho zaparkoval?? Je to tak isto zmyslajuci KOKOT ako vsetci ti, ktori sa tu prihlasuju k skrabaniu cudzich aut.
    Kazdy z vas zmrdov citi krivdu tak zacne nicit cudzi majetok, lebo nikdy nic nedosiahli a ani nedosiahnu tak sa odbavuju takymto sposobom. Retardi!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty ale dosiahneme to ze tento trtko (a aj ostatni trtkovia co posledne prachy minu na paradne auto) si nabuduce zaparkuje tak ako ma a nebude bezdovodne obsadzovat parkovacie miesta!!! ak sa niekto boji o svoju plechovnicu tak je to jeho problem a nech do toho nezatahuje ostatnych!!! preto klucky ocikat, klucik nabrusit nech vidia ze nielen auto im to moze obuchat...

      Odstrániť
    2. Takym skrabanim dosiahnes to ze ti niekto rozbije ksicht.

      A este mu zaplatis skodu.

      Vidiet ze si nevodic, pripadne mas nejaku rozkvitnutu Feliciu ked nechapes iste problemy sa parkovanim.

      Odstrániť
    3. iste problemy s parkovanim? :-D :-D :-D no rozosmial si ma. Je to obycajny babrak, co dokaze takto zaparkovat

      Odstrániť
    4. Aj s podstatne vacsim autom sa da zaparkovat normalne - medzi ciary. Toto je maximalna bezohladnost!!!

      Odstrániť
    5. AnonymnýApr 19, 2012 11:41 AM

      Riadis sa heslom podla seba sudim teba!!! Kupil si si auto za posledne drobne a vobec ti nevadi ak ti ho niekto tukol??
      Ja nemam auto, ktore stalo par korun a ani nemam kupene z posledneho centu, ale napriek tomu si ho nenecham obuchat len preto aby sa niekto tvaril, ze parkuje ako sa ma a vyzraty sa nezmestil cez dvere. (bezna prax vsetkych CP zmrdov)

      Odstrániť
  4. auto je na tom aby sa s nim jazdilo, keď sa niekto bojí o lak, nech chodí MHD...samozrejme že škrabanec nahnevá, ale myslím si že je vačšia pravdepodobnosť že takémuto idiotovi egoistickému niekto to auto obehne klučom, ako že mu ho niekto šuchne dverami ked stojí normálne zaparkované... ja tam parkujem tiež, pravidelne, mám auto takmer bez škrabanca, vždy zaparkujem čo najviac k obruvníku a na opačnej strane sklopím zrkadlo a ešte mi ho tam nikdy nikto neoškrel takže takéto dôvody u mňa neobstoja.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ešte dodám že hneď vedľa parkuje BMW ktoré stojí takisto nemalé peniaze a v tej garáži by sa takých našlo viac, no stoja podľa predpisov :)

      Odstrániť
    2. Hlupost. Obuchavanie dveri je prakticky kazdodenny skutok ignorantov ktori si nevazia cudzi majetok (problem je ze spachanie takeho cinu je skoro neviditelne a vinnici nie su foteni).
      Zatialco obehnutie klucom ci ukopnutie zrkadiel vobec nemusi mat suvis so zlym parkovanim - toto pachaju uz narusene individua.

      P.S: K tym "neskodnym" otukanym dveram. Keby som ti kopol (ci poskrabal) do brany tvojho domu tiez to beries ako bezne opotrebenie ??

      Odstrániť
    3. auto je spotrebny material a nie vystavny kus! kto kupuje auto musi ratat s tym ze nebude vecne vybliskane!a myslim ze 95 percent ludi nie naschval otukava auta dverami! tak ako vy tvrdite ze obuchavaju dvere arogantni vodici tak tu je vidno ze arogantni vodici parkuju arogantne a viac menej len z pohodlnosti a s pripravenou vyhovorkou o otukancoch...tak nech sa necuduju ze maju vacsiu skodu debilnym parkovanim!!!

      Odstrániť
    4. Zasa hlupost so spotrebnym materialom !! Spotrebny material je napln do tlaciarne ked sa minie hodis ju do kosa.

      To ze ty mas nejaku Fabiu o ktoru sa nestaras je tvoja vec ale niekto si kupi auto ktore sa mu paci a stara sa o neho.

      Dalej ma nezaujima ci mi niekto otukava dvere naschval al. neumyselne - on mi sposobil skodu nech sa za nu zodpoveda.

      "vyhovorka" o otukancoch moze byt pravda - kedze je to skoro dennodenna realita.

      Odstrániť
    5. ok, s tym "spotrebným materiálom" ja tiež nesuhlasim auto a jeho lak je drahá záležitosť a opakujem že tiež ma hnevajú ťukance od dverí. ale ani toto nedáva právo niekomu parkovať ako na fotke!!! a bodka. proste kto takto parkuje je maximálne egoistický, bezohladný a koleduje si o vačšiu škodu ako ťukanec od dverí. Mercedes je velké auto vhodné na cestu z garáže po dialnici do inej garáže (súkromnej). Keď majú jeho majtelia strach parkovať ako sa patrí, nech si kúpia nejaký "nákupný košík" (napr.Tico) a s tým sa všade zmestia a ani lak ich trápiť nemusí.

      Odstrániť
    6. PRE inter1908:

      Jasne tiez nesuhlasim s takymto parkovanim.

      Ono ale take parkovanie je niekedy zufaly krok majitela ako si ochranit majetok (potom ked mu 10-krat viditelnejsie takto otukali auto a nasledne musel dat auto opravovat).

      Problem je v tom ze tu nie su odfoteni ti nezodpovedni a arogantni otukavaci (ci ti co aj preliacia dvere a pod.). Takychto vodicov je min. 10-krat viac nez ciaroslepych vodicov. Akurat ich nikto nefoti.

      To s tym parkovanim v sukromnej garazi je nerealne - to by si musel mat sukromne garaze po celom meste (krajine) lebo nikto nejazdi len z konkretneho miesta A na miesto B a naspat.

      Odstrániť
    7. to parkovanie v sukromnej garaži som myslel už tak nadnesene, jasné že to nie je celkom reálne ale rovnako je nereálne ochrániť lak auta na veky... kamienky, počasie, atď. proste kto s autom jazdí, musí rátať s jeho opotrebovaním. o5 opakujem že hneď vedľa stojí pekné a drahé BMW a stojí slušne. A ak je už niekto fakt tak háklivý a chce mať auto v bezpečí, môže si ist zaparkovať niekam ďalej od vchodu, toto parkovisko je velké a bývajú aj plochy kde môže stáť osamote :P

      Odstrániť
    8. PRE inter1908

      Jasne chapeme sa ALE
      dvere auta ti kamienky neposkodia zatialco rozni ignoranti ano - comu by sa dalo predist pri troske ohladuplnosti.

      Na doplnenie:
      To BMW X5 nemusi byt drahe ide o starsi rocnik (vyraba sa od roku 2000) ako toto stoja od 6500 EUR. Tamten MB je o poznanie novsi a este je to aj facelift (bol prihlasovany v 2008 podla SPZ co je aj realny datum vyroby).

      Ja som parkoval tiez daleko od vchodu ale stalo sa mi ze sa ku mne pritmolil nejaky expert (na prazdnom parkovisku !) - teda riesenie to nie je zdaleka 100%).

      Odstrániť
    9. ako myslím že či už auto za 6500 EUR alebo viac, sú to slušné peniaze tak či tak. Ja už použijem iba jedno prirovnanie. Keď mi bude súdené umrieť, tak mi padne tehla na hlavu kdesi a bude. ale nebudem preto teraz chodiť s helmou na hlave :D proste človek si v tomto velmi nepomože a ja osobne by som sa o auto bál viacej kebyže zaparkujem drzo cez dve miesta ako ked zaparkujem medzi čiary :) Samozrejme tá ohladuplnosť pri otváraní dverí je na mieste, treba dávať pozor a otvárať dvere s citom na úzkom priestore. Možno aj o tomto je táto stránka niekto si to prečíta zamyslí sa nad tym a nabuduce neotrebe vedla stojace auto...

      Odstrániť
    10. PRE inter1908

      No pozri mne takto otukali auto 10 az 12-krat (dal som si namahu a ratal to) a to som vzdy parkoval spravne (dovolim si tvrdit ze vzorovo). Ako som pisal mam odsledovane ze taketo otukavanie dveri ja skoro kazdodenna vec, zatialco umyselne skrabanie ako "pomsta" je vynimka.
      Oprava jednej takej preliacinky stoji 25-35EUR. Zober si ze rok ich nazbieras 10.


      To BMW X5 stoji cca 1/10 toho co stalo ako nove - teda ked porovnavame porovnatelne tak je to lacna kupa.

      Odstrániť
  5. toto som parkoval ja a je mi uplne jedno ze to vyzera hlupo pretoze PRAVE tu v tescu som uz schytal tolko skrabancov ze sa nedaju zratat. Do tesca chodia nakupovat hlavne neskusene zeny soferky ktore jazdia raz do tyzdna akurat na tie nakupy a nielenze nevedia parkovat ale asi ani otvarat dvere. Okrem toho som tam isiel len na par minut a je tam kopec dalsich volnych miest takze som nikomu nezabranil zaparkovat.. Auto je sluzobne takze si musim davat vacsi pozor ako keby bolo moje. Islo mi len o to aby za tych par minut co som tam bol nejaka mamina co zaparkuje vedla neohoblovala dverami polku auta. A pre tych primitivov co sa tu obuvaju do mna len tolko: nikoho som neobmedzil, nikomu som neublizil a KAZDY z vas ma gule akurat tak nato aby si ma odfotil na mobil a isiel plakat na takyto web a nie mi poskrabal auto alebo ocikal klucky :D soj

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na sluzobnom ti to nema co vadit ale budem si vsimat ci tam niekde parkujes ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Preco by mu to nemalo vadit (je trochu trapne ukazat sa pred zakaznikom s otukanym autom) ??

      Dokonca vodici ingoranti vedia aj preliacit dvere, poskodit ci aj odtrhnut naraznik - pri parkovani.

      Odstrániť
    2. To auto funguje v limousine service kde akykolvek skrabanec na boku auta je nepripustny takze tak.

      A ty asi budes velmi uspesny a casovo vytazeny clovek ked mas cas denne sledovat jak kdo parkuje v tescu.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!