11 apríla 2012

Napasiem autíčko napasiem

príspevok nám poslal občan

Miesto činu:  Košice, sídlisko Ťahanovce, Maďarská
Dátum: 1.4.2012, 11:00
ŠPZ: KE314FP
Indikácie: Parkovanie na tráve
Značka auta: Škoda Fabia
Diagnóza/K fotke autor píše: Niektorí vodiči (-čky) sú natoľko leniví, že musia parkovať maximálne 10 krokov od bloku, hoci aj na trávniku.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. Co viem tak na Tahanovciach nie je mozne ("legalne") zaparkovat NIKDE.

    Niektori obcania s deficitom IQ fotia taketo auta akoby netusili o parkovacich problemoch na svojom sidlisku.

    P.S.: Inak tych priestupkov("vinnikov") na foto je viac.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nepoznám to tam ale zdá sa mi že aj ostatné auta parkujú na chodníku ;) sám bývam na sídlisku a je tu fakt problém zaparkovať už o druhej poobede

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak niekde v meste sa mi parkovanie na trávniku nepáči, keď sú tam dookola všade parkoviská a vyznačené miesta (hoci pravda môžu byť obsadené), ale inak napríklad u nás na väčšej dedine to je úplne bežné. V našej obytnej zóne nie sú vôbec žiadne parkovacie miesta – je to taký kruh bytoviek a medzi nimi len dookola komunikácia a v strede trávnatá plocha (kedysi trávnatá, už nie moc). A tam všetci parkujú. Keď vezmem foťák a urobím záber tej zóny, tak tam bude trávnikárov aspoň 20-30. Ale čo majú robiť... Táto fotka mi to silno pripomína. Takže ako kde, rozlišoval by som to.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Parkovanie na chodniku sa este da, ale priamo na travniku v nedelu na obed? Neverim, ze nikde okolo nebolo ziadne volne miesto. Chcelo by to len pohnut ritou. Vyhovorka "ale nie je kde..." je ohromna.
    Takze aj kradnutie by malo byt legalne pre ludi, ktori nemaju peniaze na kupu ? Sa zamyslite.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj neprisposobivi obcania lupia a kradnu lebo nemaju pracu a prasule aj to je uplne normalne???

      Odstrániť
    2. sorry malo to byt pri prispevku AnonymnýApr 11, 2012 02:58 AM

      Odstrániť
    3. co je na tom nepochopitelne, ze je na sidlisku v nedelu na obed plno? ved to su vsetci (vacsina) doma.

      Odstrániť
    4. Neviem čo má spoločné môj názor k tejto fotke s kradnutím. Iba vravím, že sú obce, kde nie sú VYTVORENÉ ŽIADNE miesta na parkovanie a komunikácia nie je na to dosť široká. A nejde tam o to, či parkovať ďalej od domu. Preto vravím, že takých parkingov ako je na fotke máme napríklad u nás mraky. Toleruje ich obec, obecná polícia aj ostatní ľudia.

      Odstrániť
    5. ked to vsetci toleruju tak predpokladam ze ked je dazdive pocasie a parkujete tak ako hovoris ze si aj kolesa poriadne ocistite kym vyjdete na cestu... aky problem je teda upravit to okolie kde teda uz parkujete na normalne parkovisko - betonove - zatravnovacky alebo dlazbove??zelen si nechcete okolo panelakov znicit zastavanim ale parkovanim to tam dorypete poriadne!!! a co ma spolocne tvoj koment? tvoj koment a to kradnutie je porusenie urciteho zakona!!!kedze schvalujes jedno porusenie takze asi mozme schvalovat aj ostatne porusenia...a ak mas znamost o tom ze to toleruje obec a nebodaj policia poprosim ta napis tu ktora konkretne aby sa vedelo kto si neplni povinnosti a dame to na presetrenie inspekcii...

      Odstrániť
    6. Áno, niekto si už tie miesta vysypal štrkom alebo vyložil dlaždicami. To je síce pekné ku kolesám, ale tam už tráva tiež nikdy nebude. A prečo to tiež nie je fér? Lebo je to obecný pozemok a ani na to nikto nemá právo, to je tiež porušenie zákona. Riešenie to má – dotlačiť obec k tomu, aby tie miesta sama vybudovala, resp. povolila ich. Znova ale opakujem, že tráve to nepomôže, ak nám ide o ňu. Ale zákon sa už nebude porušovať, to je pravda.
      "kedze schvalujes jedno porusenie takze asi mozme schvalovat aj ostatne porusenia"
      To preháňaš a myslím, že to aj sám vieš. Nie, neschvaľujem vraždu len kvôli tomu, že schvaľujem za určitých nepriaznivých okolností nejaký menší prehrešok.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!