13 decembra 2011

Hromadné okupovanie chodníka




príspevok nám poslala joan

Miesto činu: Bratislava, Budatínska ulica
Dátum: 2.12.2011
ŠPZ: BA791BO, ZC099AP, BL226AM, BA567UZ, BA348IK
Indikácie: Parkovanie nakrivo
Značka auta: neuvedené
Diagnóza/K fotke autor píše: Všetky tu uvedené parkujúce osobné autá na chodníku mi prekážali ísť normálne s kočíkom po chodníku, musela som použiť vozovku, nemohla som sa dostať s kočíkom ani na terasu, bolo mi to znemožnené parkovaním za prechodom pre chodcov, ako aj tesne pred nájazdom na terasu,aj medzi parkujúcimi vozidlami bola nedostatočná vzdialenosť pre jazdu s kočíkom.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. zavolala joan v tejto situacii mestsku policiu?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hlavne že v pravidlách je toto:


    3. Jeden príspevok = jeden mail
    Niektorí z Vás zásobujú našu stránku tak intenzívne, že sa to dá považovať za heroický výkon. Niekedy sa však stáva, že nám v jednom emaile príde aj päť príspevkov. Takýto email sa nám potom ľahko stratí a existuje veľké riziko, že sa niektoré z fotiek na web nedostanú. Preto sa nebojte, väčší počet emailov naša gmailová schránka hravo zvládne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A čo Ti na tom konkrétne vadí?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem, prečo by pani Joan mala volať políciu. Je to frekventovaná ulica, denne tadiaľ prejde niekoľko áut mestskej aj štátnej polície a nikoho to nezaujíma. Nebude to v absolútnej ignorácii a obhajovaní všetkých, čo parkujú na chodníkoch, priechodoch, v podchodoch či na terasách? Argument - nie je tam zákazová značka.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. a keď ti zaparkujem rovno pred vchod tak aby si domov chodil cez balkón a hromozvod tiež to bude ok, lebo tam nemáš značku ? na chodníku má byť aspoň 1,5 metra (ak má teda chodník viac) voľného miesta, teda značka tam byť nemusí ty inteligent...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nepostrehol si iróniu v mojom príspevku. Takže - trochu jednoduchšie. Tie autá tam nemajú čo robiť. A neboli by tam, keby si policajti robili svoju robotu tak, ako majú. Nedávno som volal Mestskú políciu a spýtal som, ako je možné, že v tejto chvíli prešla hliadka okolo áut, čo úplne zablokovali chodník, ľudia ich obchádzali po rozmáčanom chodníku, a policajti v aute prešli okolo. Mestský policajt na telefóne reagoval mimoriadne podráždene. Z toho usudzujem, že policajti nechcú, alebo sa boja, alebo im je to jedno. Chodníky budú zablokované dovtedy, kým im to represívne orgány dovolia. V Rakúsku mestskú políciu nik nemusí volať, tam zasiahnu policajti automaticky.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. normalne parkovanie na vysehradskej, ziadny problem tam nevidim.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. V Rakúsku mestskú políciu nik nemusí volať, tam zasiahnu policajti automaticky

    ale my sme na slovensku
    :(

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!