12 decembra 2011

Čiaroslepý invalid

príspevok nám poslal jano

Miesto činu: Košice, OD Cassovia, Nay
Dátum: 29.11.2011, 12:20
ŠPZ: KE717DS
Indikácie: Parkovanie na mieste pre invalidov, čiarosleposť
Značka auta: Hummer H3
Diagnóza/K fotke autor píše: Auto síce označenie invalida nemalo, ale vodičovo postihnutie je zrejmé.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. Vies smutne na tom je to,ze toto su ti nepostihnutelni.Skus sa tam postavit so starou Feldou a uvidis ako sa cely policajny zbor na tebe odbavi.A tychto nadludi sa boja ako cert kriza.Smutne veru.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nesuhlasim ze nepostihnutelni.
    Sice mozu mat kamosov policajtov v Kosiciach ale za hranicami okresu su to bezni smrtelnici.
    V takych pripadoch treba podat pisomne podanie s dokazmi na oddelenie policie v KE a zaroven by som poslat rovnake podanie na ministerstvo vnutra resp. inspekciu ministerstva vnutra.
    To uz sa tazko potom nieco ututlava.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chlapci !! Osobne poznam toho vodica a je to uplne dobry clovek. Prispeva na charitu (hovoril mi), nechava v obchodoch drobne a obcas zastavi aj pred prechodmi.
    Snad mu odpustite jeho drobne neresti ze si obcas da Pecko, sem tam jazdi trosku v nalade a jeho IQ je 84 (ale to je vrodene).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takýchto mám "najradšej". Som ZŤP, mám čiastočne ochrnutú ľavú nohu, musím chodiť s pomocou chodítka. Nie málo krát sa stretnem s dvojitým imbecilom, ako je tento. Raz mi to už liezlo vyše hlavy, tak som zablokoval jedno BMW 7, zaparkoval som za ním a išiel sa ostrihať. Keď som sa vrátil asi po 45 minút, čakal tam bezradne pri aute, naštvaný, ale keď ma uvidel nezmohol sa na slovo, chvílu bolo ticho, ale potom sa začal ospravedlňovať a dokonca mi pomohol aj nastúpiť. A slúbil, že už to nespraví. Nikdy v živote sa mi niečo také nestalo.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nahodou, mysli ze tento stoji na spravnom mieste. Ved je invalid, ibaze na hlavu. To uz je potom na zamyslenie, ci aj invalidnym hlavam davat vodicak...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!