11 novembra 2011

Pozor! Tehotenstvo spôsobuje čiarosleposť!

príspevok nám poslala ivava

Miesto činu: Trenčín OD MAX, podzemné parkovisko
Dátum: 10.5.2008, 9:43
ŠPZ: TN048CJ
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Ford
Diagnóza/K fotke autor píše: Keď som dotyčnú dámu fotila, tak sa začudovala, prečo ju fotím ako parkuje, so slovami, že: " veď ja som tehotná". To ma pekne pobavilo.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. Autorka fotky si ale neuvedomuje, ze tehotnym zenam sa z auta vystupuje omnoho tazsie, ako netehotnym alebo ako chlapom. To iste plati aj pri nastupovani. Preto naozaj potrebuju okolo svojho auta priestor na plne otvorenie dveri, co je spravidla v podzemnych, ale aj inych garazach problem.
    Moja manzelka bola 2x tehotna a videl som, ze to teda nie je lahke ani z miesta spolujazdca, nieto este spoza volantu.
    Prajem ivave, aby mala tu moznost v buducnosti si tento moj popis situacie overit.
    PS: ak aj pri parkovani bolo parkovisko prazdne, pri odchadzani by to tak uz nebolo, cize ta dotycna dama spravne preventivne zaparkovala tak, aby mohla nastupit.
    PS2: nemyslim, ze treba riesit, ci maju tehotne soferovat. ja tvrdim, ze od isteho mesiaca (cca 6.) by uz nemali.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čo už slovači nevadí.
    Súhlasim s príspevkom s komentom nadomňou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. si myslis,ze taketo parkovanie jej zaruci, ze sa na nu nikto nenalepi? zastala ako debil a napriek tomu mohol vedla nej hocikto zaparkovat natesno. ked uz chcela mat istotu, mohla ist o kusok dalej, dozadu napravo, tam mas tie ostrovceky, tam by mala dost miesta na otvorenie dveri. suhlasim s autorom fotky, aj ked samozrejme vsetka ucta k tehotenstvu.ale netreba to prehanat

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ale pani a damy. ... na parkovisku je kopec miest, vedla ktorych ine auto zaparkovat nemoze a tehotnej dame tak nebude branit vystupit a nastupit. Napr. na fotke vpravo vzadu pri stlpe su na zemi vysrafovane pruhy - celkom siroke.

    Druha vec, potrebuje tehotna dama na vystupenie aj miesto meter pred autom? A zaparkovat tak, ze je bude zadok auta trcat do jazdnej drahy?

    Tretia vec. Dotycna dama to tam len tak pichla... predne kolesa su vytocene presne v uhle, ktorym tam vosla, a teda neurobila ziadny iny pohyb na pokus o tehotenske parkovanie.

    Ocividne dama zastava nazor, ze musi jest za dvoch, co je medicinska blbost, a teda aj parkovat za dvoch. Co je hovadina.

    Dotycna tehotna dama je skratka debil a hotovo.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. spravne debilne parkla to je jasne...ako teda parkuju nasi obeznejsi spoluobcania??? nielen tehotne maju velke brucha...a jasan ako to uz tu bolo napisane pri stlpoch je vac miesta kedze su tam tie deliace ciary... proste je to debilka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ale to neviete, že 75% žien vie zaparkovať len na jednu stranu? To znamená, že keď sa v autoškole naučili zaparkovať auto doprava, doľava to už nepôjde... A tak isto aj pri cúvaní von z parkovacieho miesta. Susedka vždy zásadne vycúvava auto doľava, na smer, kde je slepá ulica, potom to otočí (veľmi obtiažne, trvá to tak 3-4 minuty) a keď je dobre nasmerovaná, vyrazí. 15 rokov má vodičák, ale ešte nikdy necúvala doprava...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vážení prispievatelia, na tej dáme zatiaľ nebolo vidno tehotenstvo, to by som sem tú fotku nedávala. To, že bola "plnšej" postavy /ako majú tisícky žien/, ju neospravedlňuje, že debilne zaparkovala. Presne, ako nado mnou v príspevku o 13,15 hod. - prišla, "zapichla" auto s natočenými kolesami, v pohode vystúpila a odkráčala aj s ešte jednou "dámou".

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!