09 septembra 2011

Bugatti v odbočovacom pruhu

príspevok nám poslal pozorovateľ



Miesto činu: Bratislava, Kazanská ulica,
Dátum: 24.8.2011, 18:00
ŠPZ: BA202VV (recidíva)
Indikácie: Parkovanie na ceste
Značka auta: Bugatti Veyron
Diagnóza/K fotke autor píše: Majitel takéhoto auta asi nerieši parkovacie miesta. Keďže toto nie je jediný prípad kedy si tento vodič myslí, že Bratislava patrí jemu, tak som sa rozhodol zverejniť aj túto fotografiu. Myslím si, že polícia by už mohla zakročiť, lebo keď si niekto nechá zaparkované auto na blikačkách vyše hodinu v odstavnom pruhu, a dokonca polícia aj prejde okolo, tak by aspon to odtiahnutie mohla zabezpečiť.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

13 komentárov:

  1. Tam je Restauracia Osaca sushi bar.. Ja tam chodim tiez, moji kamarati tiez , moja rodina tiez a vsetci mame luxusne auta, ale nie na tolko aby vybocovali z davu, cize to nikoho nezaujima.. Ale ked ... Zastane niekde kde aj bezne stoja ine auta je hned z toho haloo.. Mily fotograf vsimaj si aj ine auta a nebud zakomplexovany chumaj.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Re: Anonymný @ 9. septembra 2011 7:26

    Myslim, ze Blava je jedine mesto na svete, kde je sushi luxusne jedlo :-) Nuz ale co, ked si to snobi zaplatia...

    Vidis na fotke ine auta? Ja nie. Takze ked fotograf prechadzal okolo, tak tam zrejme tvoje nelegalne zaparkovane auto nestalo.

    A nemyslim, ze by fotograf vyckaval, kym sa tam prave ty objavis - ocividne sa tam hodinu nikto neobjavil.

    Nemysli si, ze vsetci cakaju na teba, taky dolezity nie si.

    Nuz a to, ze sa priznas k poruseniu zakona, vlastne sa tym chvalis, je mierne patologicke... Inymi slovami, si blbec...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja keby som mal veyron, tiez neriesim parkovanie ale pichem to tam, kde je to mne najblizsie :-) ale kedze mam sunku, parkujem ako sa parti.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný povedal(a)... @ 9. septembra 2011 7:26

    ...vsetci mame luxusne auta, ale nie na tolko aby vybocovali z davu...

    jáaaaj ty si čo za exota, veď napíš rovno že máš octaviu...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sorry pan autor,ale snad si nemyslis ze nasi posrati policajti v nasej bananovej republike si dovolia co len oslovit vodica takehoto auta.Kde zijes?Ja viem ,je to smutne ale je to tak.Prechadzaju okolo s otocenymi hlavami.A nielen okolo takychto aut.To by si mal vidiet keby tam stalo ojazdene auto za par stovak,to by sa nasi ochrancovia zakona na nom odbavili.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nechcem byt zly na majitela VW Veyrona ale mam napad:
    Kupim si Tatru/Liaz (cena cca 3000 - 5000 eur) dobre si nacasujem "nehodu" a pred majitelovymi ocami mu zlisujem jeho Veyron Tatrovkou (ked bude zasa tak "expertne" parkovat). Cize Veyron totalka a majitela asi slak trafi. Proste neopakovatelna situacia.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pocuvaj ty s tou sushi restikou ten tvoj koment az boli. Koho zaujima ze je tam sushi bar a ze tam chodis/te. A uz vobec nikoho nezaujima ze aj ty mas luxusne auto! Aj iny maju a nechvastaju sa tu. Riesi sa tu debilne zaparkovane auto!!! A ak ti prekazaju takyto zakomplexovany fotografi tak opusti stranku!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. noo tento sa radi do debilnych parkerov takzvanych "nedotknutelnych" :-) tu je fak najlepie riesenie vyssie uvedená Tatra...ale kedze tu je recidiva idealna by bola "nehoda" ktoru by si musel hradit cez svoje havarijne poistenie.... a zopar takych poistnych udalosti mu tak nadhodi poistku ze uz by sa aj mozno odnaucil...s pozdravom ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  10. raz mu to aj tak niekto naberie co si bude prezerat jeho caru a nie sustredit sa na soferovanie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ak mate na auto 35.000.000 v starej mene kupite si nieco vynimocne. Jeden z tristokusovej serie. A vynimocne auta ludia radi vidia. Mimochodom, uz sa nevyrabaju.
    Viete ze krasa tohto auta pochadza od Slovaka? Dizajner Jozef Kaban niekde z Oravy.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. na pravidelnu aroganciu predpisat klince, kluc a vykaly... uzivanie: klince pod kolesa, kluc na karoseriu a vykaly na klucky pravidelne pri kazdom jednom naznaku arogancie... uspesnost liecby 99,9% zarucena.... MUDr. Vyliecim

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!