08 septembra 2011

Čiaroslepé Audi

príspevok nám poslal Fiatkar24


Miesto činu: Stará Ľubovňa, ul. Popradská
Dátum: 24. august 2011, 9:09,
ŠPZ: KE550GF
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Audi Q7
Diagnóza/K fotke autor píše: Áno, aj keby parkoval správne neostalo by veľa miesta, ale ja so svojim (malým) autom by som tam zaparkoval.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. Úplne perfektne "široké" parkovacie miesta. Akurát tak na zaparkovanie Létajíciho montgomeráku, alebo DAEWA Tica.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ale prd... to parkovacie miesto je v pohode.. len musí človek trocha rozmýšľať a auto zaparkovať ako človek... s dvojkovou octaviou tam človek zaparkuje v pohode a otvorí dvere jak kráľ... to len ľudia čo sa boja a majú stále nejaké predsudky voči iným si myslia, že všetci sú dementný len ten je akurát super šofér.... zpamätajte sa a parkujte ako ľudia.. z pravej strany má to audi obruvník ak sa už bojí tak nech zaparkuje nadoraz obruvníka a bude mať miesto ako pre dva prasce... tak sa nevyhovárajte na malé miesta... s A6tkou viem zaparkovať na každé parkovacie miesto, ktoré je určené čiarami a A6tka nie je práve najmenšie auto.. .takže ak náhodou niekto nevie zaparkovať nech nekecá sprostosti a čo sa týka konkrétneho miesta, "na jarmočnej" či ako sa to teraz volá je miesta dosť na akekoľvek auto s rozumným šoférom...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiez tak parkujem no a??? nechcem mat auto dodentovane ( to znamena ze ked niektto vam tukne do dveri tak su take male preliacinky ...) takze chlapika s tou audi chapem, tiez by som to potom chcel dobre predat ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže ak budeme všetci parkovať cez dva miesta bude to úplne v pohode ???

      Odstrániť
  4. Anonymný povedal(a)... @ 8. septembra 2011 23:44

    Ozval sa najmúdrejší človek na planéte. A bolo svetlo. Blbosť je tiež dar boží, že?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. "tiez tak parkujem no a??? nechcem mat auto dodentovane ( to znamena ze ked niektto vam tukne do dveri tak su take male preliacinky ...) takze chlapika s tou audi chapem, tiez by som to potom chcel dobre predat ;)"

    presne o tom hovorím... proste všetci si myslia, že lenon vie jazdiť autom a ostatný sú dementný a auto majú len výnimočne... stránka bola vytvorená aby ukázala ako človek dokáže "úžasne" zaparkovať .. hlavne, že každá fotka je hneď obraňovaná, pretože parkovať ako debil je u nás normálne...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!