29 marca 2011

O tom, ako polícia núti ľudí parkovať

príspevok nám poslal miro
Miesto činu:
Lovinobaňa
Dátum: 20.03.2011
ŠPZ: BR314CR
Indikácie: Nútenie parkovať v ceste
Značka auta:
Diagnóza/K fotke autor píše: Toto je ukážka ako nás núti parkovať dopravná polícia v strede
križovatky alebo v protismere. Prečo sa rozčulovať nad jednotlivcami keď predtavitelia zákona ignorujú všetko. Fotky sú z merania rýchlosti na "mimoriadne nebezpečnom úseku" rovnej cesty pri obci Lovinobaňa v lučeneckom okrese.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. WTF? Odkedy je zastavenie vozidla policajtom parkovaním? Aj na stopke v križovatke parkuješ? Fakt je že to nie je možno najlepšie riešenie, ale keď už kritizujem dodržiavanie zákona, aspoň sám nepoužívam právnu formuláciu debilným spôsobom...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fotograf ma haluze :-) a suhlas s prvym komentarom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To by som chcel vedieť, či autor fotiek dostal pokutu za to, že zastavil V PROTISMERE - alebo bol zastavený policajtmi? Určite tam bol medzi nimi konflikt, preto všetko pofotil. Chýbajú detailnejšie informácie.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sorry, ale v tomto pripade polycya zastavuje ludi spsobom, ktory obmedzuje az ohrozuje bezpecnost premavky - pritom dovodom nie je mimoriadna situacia (dopravna nehoda, zivelna pohroma), ale kontrola dodrziavania zakona za ucelom ... bezpecnosti premavky.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Policia moze zastavit vozidlo na mieste, kde si to samotni policajti zvolia, takze o bezpecnosti a plynulosti rozhoduju priamo na mieste oni sami.
    Takze neviem, aky ma tento prispevok vyznam, nejde o ziadne parkovanie. Zvolili miesto, kde ich je dostatocne a zretelne vidiet aj z vacsej vzdialenosti. Podla mna, policia nic neporusila.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. "Sorry, ale v tomto pripade polycya zastavuje ludi spsobom, ktory obmedzuje az ohrozuje bezpecnost premavky - pritom dovodom nie je mimoriadna situacia (dopravna nehoda, zivelna pohroma), ale kontrola dodrziavania zakona za ucelom ... bezpecnosti premavky."

    Ohrozuje? A koho to ohrozuje? Pan je vodic teoretik?
    Ved zastavuju na uplne prehladnom useku, co nie je vzdy pravidlom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Z fotografií nevidno, ze by zastavovaním priestupcom dochádzalo k obmedzeniam slušných účastníkov cestnej premávky neporušujúcich predpisy. Nedochádza k žiadnym nebezpečným situáciám a ak si poniektorí vodiči nevšimnú policajtov v reflexných prvkoch cez deň, nech idú na očné a dajú sa vyšetriť !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. http://www.minv.sk/?zastavovanie-vozidiel

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Znamenie na zastavenie vozidla sa musí dávať včas, zreteľne a s ohľadom na okolnosti cestnej premávky, aby vodič mohol bezpečne zastaviť vozidlo a aby sa neohrozila bezpečnosť cestnej premávky.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!