25 marca 2011

Čiarosleposť pred Tescom

príspevok nám poslal albin

Miesto činu:
Bratislava, Panónska ulica, parkovisko hypermarketu Tesco
Dátum: 18.3.2011, 17:15,
ŠPZ: BA900JZ
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Honda
Diagnóza/K fotke autor píše: Absolútny frajer, alebo absolútny ignorant?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. prrrr.
    v prvom rade treba povedat, ze len uplny debil postavi na parkovisku stojany pre voziky tak, ze vedlajsie parkovacie miesta su nimi vyrazne obmedzene. to je problem tesca na panonskej, tesca v lamaci, Ikei atd. pre nejake picanto alebo pandu to staci, no pre bezne resp. vacsie auto to nestaci a ludia na jednej strane auta potom nemaju ako vystupit.
    riesenim by bolo, keby tie miesta boli vyznacene nie presne od stojanu pre voziky, ale tak 20-30 cm od nich.
    predtym, ako ma zacne niekto kritizovat, uvedomte si, ze ked stoja dve auta v parkovacich miestach v idealnej pozicii, tak pri otvarani dveri ma posadka jedneho auta priestor od auta k ciare a navyse aj od ciary k vedlajsiemu autu. ta druha cast toho priestoru v pripade parkovacieho miesta vedla stojau na voziky chyba.
    inak povedane, tato fotka sem nepatri, resp. patri, ale bez ECV a s vynadanim projektantovi parkoviska.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zbytocne tu vypisujes taketo dlhe prispevky, autori fotiek na tomto portali to aj tak nepochopia, oni si len potrebuju masirovat ego fotenim a admin zasa uverejnovanim kazdej blbosti, niekedy aj v uplnom poriadku parkujucich aut. vid napriklad hyundai o 2 prispevky nizsie

    OdpovedaťOdstrániť
  3. prvemu komentu:

    1. majitel toho auta je debil. keby sa netlacil najblizsie ku vchodu, ma urcite 2/3 parkoviska len pre seba plne prazdnych miest. takto urobil zo seba prvykrat debila

    2. ok. blizko je stojisko vozikov, takze mohol zaparkovat do boxu o jedno dalej a medzi ciary. Mohol. Preco to neurobil? Lebo je debil po druhykrat.

    3. no a nakoniec Tesco a podobne parkoviska su plne tak z 1/3, vypenit mozu len hlupaci, ktori su schopni urobit tri kolecka v tych dvoch ulickach aut pri vchode aj ked 2/3 miest o kus dalej su volne. Takze natahovat sa okolo toho, ze tych par idiotov, co sa tisne dokopy, skoda reci :-) nech si debili robia navzajom naprieky pri vchode. Inteligenta poznas aj podla toho, ze sa medzi nich netisne.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!