06 decembra 2010

Parkovanie cez 4 miesta

príspevok nám poslal Zápalkač

Miesto činu:
Košice, OC Galéria ( horné parkovisko )
Dátum: 28.11.2010, 12:00
ŠPZ: KE402GA
Indikácie: Parkovanie cez 4 miesta, čiarosleposť
Značka auta: Seat
Diagnóza/K fotke autor píše: Tak toto som ešte nevidel. Parkovanie cez 4 miesta. Presne sa postavil na kríž v strede. Asi si myslel, že je helikoptéra a tam kde parkuje je heliport.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. Vsak ale to tam stal nejako dlhsie ked je okolo neho uz nahrnuty sneh.To nikomu nevadil ze tak stoji?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nechcem ho obhajovat fakt stoji ako debil ale berte v uvahu, ze vsetci na tej fotke stoja cez ciary. Ze by to bolo preto, ze boli pod snehom a nebolo ich vidno?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je uplne evidentne, ze tam zaparkoval, ked bolo parkovisko pod snehom (sneh ma aj na kapote aj okolo seba), ale Zapalkac si cez svoj zatemneny mozog nevidi ani na kraj nosa.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ...ale aj v takom prípade parkuje ako debil a si to ty, kto si nevidí ani na špičku nosa!
    ...a to nehovorím o tvojom pravopisne zatemnenom mozgu!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No schvalne uved aspon jednu jedinu pravopisnu chybu, co som mal v predoslom prispevku, ty chytrak... Diakritika sa nepocita, jedine interpunkcia a hrubky. A este napis, preco aj napriek tomu, ze bolo parkovisko pod snehom, ho znova titulujes debilom, aj ked nemal sancu tie ciary vidiet.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ANONYM : Anonymný povedal(a)... @ 9. decembra 2010 10:13 : Ty si jaky .... Ked si nie som isty ako mam zaparkovat. Kuknem na auta okolo a ked tam nikto nie je, tak potom na druhy den idem pozriet, ci stojim dobre alebo nie. NIE ? Mozno si to ty co nevie parkovat a tvoje auto je tu sfotene na 100% potom. Lebo ked nevies parkovat,nesadaj ani za volant. Ja si stale stojim za svojim nazorom, ze parkuje ako debil. A ked sa nevies ani podpisat tak si UBOZIAK. Zapalkac

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Volam sa FerO: Nakolko som videl to zaparkovane vozidlo (ked som prechadzal autom okolo) a pod nim sneh nebol,dovolim si domnievat sa, ze tam zaparkoval dotycny vodic este v case, ekd nasnezene nebolo, z coho logicky vyplyva, ze tie ciary vidiet musel;)A valam sa od smiechu, ked niekto anonymne niekomu nadava do debilov:))))Cize o zatemnenosti mozgu istych subjektov komentujucich tu fotku mam znacne pochybnosti vychadzajuc z uvedeneho fakt;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pre topo čo sa volá FerO.

    To koho tu chceš oblbovať, že auto si videl pri odparkovávaní a že bolo zaparkované na nezasneženom parkovisku.
    Prezrel som si dobre všetky fotografie a konštatujem následovné. To auto zaparkovalo na súvislej snehovej prikrývke. Podľa všetkého tam parkovalo dlhšiu dobu a okolo neho bol sneh mimo iné i posolený, hlavne v jeho zadnej časti, to preto aby bolo vidno čiary a fotograf mohol svoje tvrdenie zachytiť. Totiž pod autom je vidno neodstránený sneh.
    Čiže sneh bol odstránený zámerne. Vodič pri parkovaní ich vidieť nemohol.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!