11 augusta 2010

Ďalší čiaroslepec so šedým zákalom

príspevok nám poslal Booboo

Miesto činu:
Bratislava, podzemné parkovisko AUPARK
Dátum: 26. júla 2010, od pred 17,29 do minimalne 20,30
ŠPZ: BA814SH
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Renault Sceni
Diagnóza/K fotke autor píše: Parkovanie „fešáka“ v čase navyššej vyťaženosti parkoviska, keď ostatní vodiči krúžia aj 15 minút, aby mohli zaparkovať.

Podľa mňa je tento „osobný tréner jogy“ taký unavený hľadaním vnútornej vyrovnannosti, že už nevidí a nevie normálne zaparkovať. Z jeho parkovanie je jasné, že mu určite nevadí, že otravuje svojim bezohľadným správaním ostatným vodičom život. Alebo parkovať vôbec nevie?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. vies, to je celkom jednoduche: kripldodavka tohto typu znamena nejake tie deti, mozno aj s kocikom. Pripadne dvojica s predimenzovanymi zadkami.

    Tak alebo onak, ziju aj tu v bezne prezentovanej predstave, ze ich ludske pravo je najskor zaparkovat a potom sa kompletne vsetci vratane roznych raroh vykotit z auta. Kedze sa im samozrejme nezmesti prdel alebo tie rarohy do medzery medzi autami, tak povazuju za svoje pravo zapilotovat.

    Riesenie - zastavit, nechat posadku vystupit a potom zaparkovat tak, aby aj vodic s velkou ritou vedel bez straty kyticky vystupit, to obvykle protirecia, ze to narusuje ich ludske prava.

    V Auparku sa pohybuju SBSkari, mohli by mat pri sebe pre takychto take upozornenia, ktore im daju da vodicove oknom. Keby mi slo o vec, tak Aupark necha parkovanie normalnym a tieto pripady spoplatni - zaberas dve miesta? Tu mas listok, 4 eura prosim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj "obrovská" kója na parkovanie. Všimnite si ten stĺpik vpravo dole, ktorý "vôbec nezasahuje do kóje. Preto asi stojí ako stojí. Niekto, kto nechal namaľovať takto čiary je debil a nie vodič. Tak sa spamätaj BoooBooo!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ako si mohol dostat vodicak ak nevies zaparkovat do takeho priestoru? nevies cuvat?ved dvere otvaras az za stlpikom. ty ai potrebujes miesto ako pre BVP ...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jedna pravda je, ze v Aupaci su tie boxy uzke, co poniektorym asi robi problemy. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak nech sa tam netrepu, otravuju zivot ostatnym

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V auparku tie stlpy vadia len psychologicky :-) parkujem tam velmi casto, staci sa trochu venovat zlepseniu zrucnosti a zaparkujes absolutne bez problemov. Samozrejme ci zaparkujes zadkom ci predkom, ten stlp ti NEVADI. Boxy tam nie su uzke, su normalne, videl som tam dokonca SLUSNE zaparkovany trojkovy Hummer, svajciarska znacka, slusny vodic, ktory nemal pocit, ze potrebuje zaparkovat lietadlo.

    A vacsina ludi s mozgom vie, ze staci ist na najvyssie poschodia a tam velmi casto najdu prazdne miesta. Netreba zmatkovat a blokovat auta zakazdym, ked mate pocit, ze sa kdesi o minutu uvolni miesto.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. RE: Anonymný povedal(a)... @ 12. augusta 2010 12:17
    pekne si to napisal.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Preco nasi slavni policajti nechodia kontrolovat aj taketo priestupky?.Lebo toto jednoznacne priestupok je.


    Zastavenie a státie
    § 23

    (2) Pri zastavení a státí je vodič povinný prednostne použiť parkovisko tak, aby neobmedzoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Pri zastavení a státí vodič je povinný čo najlepšie využiť parkovacie miesto a nesmie znemožniť ostatným vodičom vyjdenie z parkovacieho miesta. Rovnako nesmie zastaviť a stáť na mieste, kde by znemožnil vjazd a výjazd vozidiel. Ak sú na parkovisku vyznačené parkovacie miesta, vodič smie stáť len na nich.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!