19 júla 2010

Symetrické zastavenie

príspevok nám poslal Montreux

Miesto činu:
Žilina, Tesco Hypermarket
Dátum: 6. 7. 2010, 14:00
ŠPZ: ZA786DP
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Peugeot
Diagnóza/K fotke autor píše: Dokonalé zaparkovanie auta. Podľa vodiča to môže byť síce umelecké dielo, takto presne uprostred zastaviť, ale často si dotyčný neuvedomuje, že aj iní chcú parkovať. Chce to len zapojiť ten oriešok v hlave.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. podla mna si hlavne uvedomuje to ze ti co chcu tak velmi parkovat neraz obuchaju tomu druhemu auto pretoze tie parkovacie miesta su pre nich priuzke...vobec sa nedivim ze takto zastavil len preto aby svoje auto nemusel pri kazdom nakupe lakovat

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je pekne ze sa tomu necudujes,asi aj ty takto parkujes a potom mi ostatny nemame kde zaparkovat.Tak to mozeme kludne takto parkovat vsetci fakt sranda co dokazu poniektory obhajovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. poradim ti finty na prevenciu pred obuchanim:

    * parkujem dalej od vchodu, tieto obchodaky maju drvivu vacsinu parkovacich miest prazdnych, takze neparkujem tam, kde vsetci - vyborne riesenie
    * ak mam problem s uzkymi miestami, tak si v prvom rade musim uvedomit, ze je to obvykle kvoli efektivite. Parkujem teda tak, ze pravym bokom idem k pravemu boku susedneho auta tak, aby nemal sancu tam otvarat dvere. tym padom ti ich neobucha a zaroven na svojej strane mas skutocne dost miesta. Chapem, ze to v niektorych hlavach toto musi zriet, kym pride na to, ze je to dobre riesenie. Kto ma problem, ze musi cez prave dvere pustat ludi, tak ma prvu moznost alebo necha spolujazdca vystupit, zaparkujem.

    Je pravda, ze pri obchodakoch by MALI byt siroke miesta ale ich zasa limituje zakon - maju predpisany pocet parkovacich miest na zastavanu plochu - maju jedno podlazie a to je pre nich dost zle, pretoze musia dokupit pozemok o niekolkonasobne vacsej ploche na parkovanie a tam nasypat presny pocet miest. Preto je ich vacsina volna. PRoste blby stavebny zakon a oni ho musia do bodky splnit. Nastastie mas tam desiatky nepouzivanych miest, takze parkujem tam a prejdem sa o par metrov dlhsie - add nosenie nakupov, mas predsa vozik.

    Ked to teda zrhniem a pocitam, kto takto parkuje je debil, lebo riesenia ako sa tomuto vyhnut existuju.

    Pre obhajcov pilotovacieho parkovania: bojis sa, ze ti obuchaju auto? (ano aj ja) Tak sa zamysli, ked to zacnu takto robit vsetci, co si vlastne zmenil? Zacnes parkovat medzi ciary alebo co presne? Mozno ale vzdy budes exot :-) S argumentami na presne tieto pripady z fotky mi pripada kazdy ako debil resp. akoby sa stoj co stoj nechcel tohto oznacenia zbavit, co samozrejme respektujem :-) aj to, ze moje dve riesenia sa debilom zdaju divne :-)

    Cele je to o tom, ze taketo verejne parkovacie miesta nie su nic ine ako co najefektivnejsie odstavenie aut na co najmensej ploche a nemozes cakat priestor ako doma pod ceresnou pri dome. Naopak, vsetky priestorovo narocne ukony ako vykotenie posadky vodic urobi pred zaparkovanim.

    Kludne to robte, kludne blokujte prijazdove cesticky nakladanim posadky po vyparkovani. Naozaj to robte, az potom bude aj kompetentnym jasne, co vsetko je na parkoviskach hypermarketov ZLE a zle iba preto, ze to tak chce stary hlupy zakon.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný povedal(a)... @ 22. júla 2010 8:33
    two thumbs up

    OdpovedaťOdstrániť
  5. spravny nazor a objektivny...ale nemam problem zastavit aj na konci parkoviska a zastavim presne takto isto lebo akonahle tam zastavim normalne medzi ciary aby som sa ostatnym vyhol pride nejaky primitiv ktoremu nestaci ostatok parkoviska a zastavi tesne vedla mna ako keby ho to pritahovalo.takze ked zastavim na druhom konci a takto tak to nikomu nemoze vadit pretoze vsetci parkuju pred vchodom spravne?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný povedal(a)... @ 22. júla 2010 8:33

    Hodne jebnuté riešenia.
    Myslím si že najvhodnejšie riešenie je urobiť dostatočne široké parkovacie kóje, ako tomu je v zahraničí

    OdpovedaťOdstrániť
  7. primitív??? to ty si primitív anonymný čiaroslepec. Bodaj by ti zdochla mater!!! Hovado. Oddnes na každé hovado ako ty volám policajtov, inakšou cestou to asi z teba nevykorením ty hovado jedno nechutné. Ty prasa sebecké vôbec nevieš že porušuješ zákon? A že vrcholne nasieraš všetkých slušných ľudí? Bodaj by boli tvoje deti psychicky choré! Zdochni ty sebecké prasa!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!