18 júla 2010

Toto môže byť?

príspevok nám poslal noro

Miesto činu:
Bratislava, roh Dunajská a Lazaretská
Dátum: 6.7.2010, 11:33
ŠPZ: ZZ44125, diplomat
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: BMW X6 M
Diagnóza/K fotke autor píše: Takto sa parkuje v Bratislave, kaslal by som na to. No ked vidite mamicku s kocikom ktora ide stredom krizovatky s kocikom, pretoze nejaky DIPLOMAT si zastane so svojim 555 konovým BMW za 150 000 eur v strede krizovatky na prechode prechodcov a na chodniku, ktory ma zvyrazneni na zemi pre slepcov, tak toto ma uz nasere.

Hlavne, ze v starom meste operuje mestska policia a rozdava papuce ludom ktory nemaju platne parkovacie karty, pripade auta odtahuju.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

15 komentárov:

  1. keby mu ho dakto doskrabal, vypustil pneu, dolamal stierace... neviem ci este by bolo lux car

    OdpovedaťOdstrániť
  2. keby mu ho niekto to, co hovoris, tak spacha trestny cin. On spachal priestupok. Takze neviem co je horsie. Trestat za priestupok spachanim trestneho cinu? Popremyslaj, co z toho je horsie spravanie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. (pokracovanie) a aby nikto po mne nespekuloval, ze schvalujem to, co urobil: nie, rozhodne nie. Ten "diplomat" je debil, co zneuziva zakonnu ochranu svojho statusu v cudzej krajine nad ramec slusnosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. priestupok poriesit priestupkom, zaparkovat tesne za nim staru skodovku 120 aby nevysiel a cakat na na tu istu pokutu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :) uz len kde zohnat tu skodovku, ja ju bezne so sebou nevozim ale napad je to dobry

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zavist a zavist ludia pozrite sa na seba...
    je jasne ze stoji tak ako sa nema ale vsetci tu len rozpravate o "555 konovom bmw" a podobne
    je to uplne jedno ake ma auto to ze to auto nemate vy si neliecte tu ale rieste to kto tak stoji a nie akym autom!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. keby tam bola octavia tak je to debil na octavi f teedeeeiicku, ked je tam X6 je to debil na 555 konovom bavoraku.. ja v tom nikde zavist nevidim

    OdpovedaťOdstrániť
  8. anonym 20. júla 2010 10:54 - tak tak. Pacia sa mi taketo querilla akcie, kludne ho obklopit smietiakmi, zdivhnut stierace, vyvratit spatne zrkadla. Ale propagovat trestne ciny proti priestupkom, to je silna kava. A to vratane zodpovednosti toho cloveka, co spravuje obsah tychto stranok, tolerovanie propagacie trestnej cinnosti je tiez zle...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. SureThing povedal(a)... @ 22. júla 2010 0:02

    nevidis? a co mas s ocami?
    cista zavist je to co pise "555 konove auto za 150 000 eur" keby to zavist nebola nepotrebuje tam uvadzat taketo TRAPNE udaje ale napise "diplomat zastavil ako majster sveta a nepriestrelny" a vobec nebude riesit na akom aute! dufam ze uz vidis rozdiel medzi zavistou a kritikou... ak nie chod naspat na zakladnu skolu

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tie modely sanuvadzaju pre pripad blbej fotky, keby si nevedel presne urcit, ktore auto ma laskavy autor na mysli :) aj vzhladom k tomu, ze niiekedy sa na fotkach najdu aj auta, ktore si laskavo zabudol vsimnut ;) takze moc by som sa nenimral v tom, ci niekto menuje model auta. vacsina tych, co zavidia malokedy zvladnu rozpoznat hodnotu auta a delia to na "vyzera draho, je to hajzel"..

    OdpovedaťOdstrániť
  11. pre tych co obhajuju tohto vodica, tak si este raz vsimnite, ze ako stoji...abstrahujte od znacky auta, predstavte si tam staru zhnitu skodovku...neberte to ako BMW, alebo Felicia...berte to ako AUTO a VODICA ako zastavil...stale je to o zavisti, alebo fakt stoji ako...nepoviem, ze debil, ale nezda sa mi, ze sa smie takto parkovat ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný povedal(a)... @ 23. júla 2010 10:40
    ano suhlasim ked odhliadnu od auta tak parkuje velmi sebecky
    Anonymný povedal(a)... @ 22. júla 2010 16:47
    ja nehovorim o popise situacie a oznaceny auta tam sa pise iba bmw...ja hovorim o tom ako to autor komentuje takze najprv citaj potom komentuj prosim ta ked raz napise do komentara "so svojim 555 konovým BMW za 150 000 eur" tak je to pre mna o zavisti! ak tam toto nebude spominat je to o situaci a nie o tom ze mu zavidi

    OdpovedaťOdstrániť
  13. 150 000 eur...to si trochu prehnal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Malý detajl stou ŠPZ asi ani pokutu nedostane a ani to neodtiahnu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!