20 júla 2010

Na chodníku na tesno

príspevok nám poslal miroslav

Miesto činu:
Trenčín, Partizánska ulica
Dátum: 6. 7. 2010, 11:37 hod
ŠPZ: IL980BA
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: neuvedená
Diagnóza/K fotke autor píše: Keď zákonodarca schválil parkovanie na chodníku, musel rátať s tým, že vytlačí chodcov na cestu. Ale nemyslel to až takto.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. milý fotograf chod sa pozrieť na Sídlisko JUH na ulicu Halalovka v Trenčíne a uvidíš ako tam parkujú vozidlá na chodníku. A ja dobre poznam danú ulicu Partizánsku v Trenčíne kde si nafotil toto vozidlo, tak viem že tu denno denne takto parkujú vozidlá na chodníku.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to, ze tak jeden alebo viaceri vodici parkuju denno-denne neznamena, ze to znizuje mieru ich bezohladnosti a debility, koli ktorej sem autor prispevok poslal.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. miroslav.Ale nafoť niečo lepšie,toto ti neberiem.Možno sem hodím neskôr toto isté auto aj z druhej strany.Zmeraj si tam chodník,má šírku necelý meter a na druhej strane je snáď 50cm.Tak napíš hradným pánom že podla predpisov EU má byť chodník min.150cm !
    Takže : na celej Partizánskej tak autá aj preto parkujú,a pretože tam je velmi malý prejazd vozidiel všetci chodia ZÁSADNE po ceste a nie po chodníku.
    Ak sa ten vodič postaví vedla neho,s kočiarom po chodníku stejne neprejdeš a pre svah a pod a pod pôjdeš radšej po ceste a pretože je tam cesta úzka,tak budeš bohovať na šoféra alebo cyklistu.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!