12 mája 2010

Posmetný život


príspevok nám poslal Ružový kukláč

Miesto činu:
Trnava, Na Hlinách
Dátum: 5.5.2010, 12:00
ŠPZ: TT369DD
Indikácie: Blokovanie smetných košov
Značka auta: Volksvagen golf
Diagnóza/K fotke autor píše: Očividne majiteľ už auto nepotrebuje tak sa rozhodol ho jednoducho zahodiť,ak už nemal kde zaparkovať tak mohol ísť o ulicu vedla aj ked parkovacích miest tam bolo voľných dosť okolo.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

11 komentárov:

  1. na takto umiestnene smetiaky, ja obvykle pisem, ze uz je na case, aby obyvatelia barakov svoje smetiaky umiestnovali do uzavretych kontajnerovych stojisk a nie len tak ich nechavali volne pohodene kdekolvek na ulici.

    preco? lebo smetiaky na ulici ZLE vyzeraju. pretoze nemaju urcene miesto. a hlavne nikto k nim nema pristup aby robil neporiadok.

    (samozrejme je hlupe zablokovat odvoz odpadu)

    Takze kto je vlastne ten hlavny bordelar na tejto ulici?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no podla mna sa okolo toho pola da ist aj k jednym aj k druhym smetiarom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kontajnery na odpad nemajú čo na parkoviskách robiť, majú byť v na to vybudovaných stojiskách. Je až zarážajúce, že niektoré stojiská sú prázdne a a kontajnery stoja vedľa nich a zaberajú parkovacie miesta. Je to všetko o pohodlnosti pracovníkov, ktorí odvážajú odpad, že ich neodkladajú do týchto stojísk.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ale to je stojisko na kontajnery ak si si nevsimol nalavo vedla kontajnera je obrubnik, to je miesto vyhradene pre kontajnery.. a parkovacich miest bolo v tom case okolo vela..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Stojisko na kontajnery má byť obmurovaný priestor a prípadne i opatrený prístreškom. To hlavne z hygienických dôvodov, aby vietor špinu nerozfúkaval do okolia. Na stojisku má byť vyznačený čas (deň a hodina) vyprázdňovania kontajnerov.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. co si v AMERIKE?:D ved taketo veci sa na slovensku nepraktizuju aspon v TT nie

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak to sú teda v TT asi pribrzdený.Všade inde na Slovensku(v mestách) to totiž funguje tak ...ako vamerike... a je to ovela lepšie ako pohodené kontajnery.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak asi hej ved minule bol clanok o tom ze Trnava nechce investovat do nakupu smetnych kosov a vystavby miest pre kontajnery lebo by to narusalo estetiku prirody

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak si tam radšej žite ako na smetisku. Takých ste si zvolili radných.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Toto ale nie je Golf ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. To je polo a ne golf ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!