12 mája 2010

Biela na bielej sa stratí

príspevok nám poslal maťo

Miesto činu:
Košice, Parkovací dom OC Galéria
Dátum: 1.4.2010
ŠPZ: KE686GJ
Indikácie: Parkovanie nakrivo a čiarosleposť
Značka auta: BMW
Diagnóza/K fotke autor píše: Asi nemal čas poriadne zaparkovať.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

14 komentárov:

  1. Nemyslíš, že chyba, že čiary sú tam len tušiteľné, je u správcu parkovacieho domu ?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. som cakal kedy tu nejaky expert da fotku "ciarosleposti" z galerie. Tam je vzdy taka spina, ze tie ciary absolutne nevidno. Takto na fotke mozno aspon trosicku ano ale z auta a pri cuvani v spataku ich nemate sancu vidiet.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A odhad a zdravy rozum ti nic nehovori,ze?Darmo tam ciary nieje vidno,aj tak je toto parkovanie absolutne drze a arogantne.A vsetci vieme preco sa tito vodici tak spravaju.Takze obhajovat takehoto hrubokrkeho mamlasa je nanajvys smiesne.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty odhad a zdravý rozum, ty sa nechaj vyšetriť a neobhajuj šlendriánstvo správcu. Peniaze za parkovanie určite vyberú, ale o kvalitu parkoviska sa nestarajú.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hrubokrkeho mamlasa? a na to si ako prisiel? lebo ma BMW? musis mat velmi velke komplexy z toho, ze si asi na take auto nedokazes zarobit a kazdeho majitela obvinujes z mafianstva. A mimochodom BMWciek je dnes uz pomaly viac ako Skodoviek.

    A este by som doplnil, ze to parkovisko je vzdy takmer uplne prazdne. ma tusim 5-6 poschodi a na kazdom zvykne stat tak 5-6 aut. A co sa tyka penazi, tie za parkovanie sice vyberaju, ale prve 3 hodiny su zadarmo.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. podla mna to nieje mafian, podla mna je to sedlak , co je prvykrat v parkovacom dome, a od strachu bol rad, ze vobec niekde zastal

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Uz na pohlad je jasne, ze keby zaparkoval normalne, tak sa vedla neho vojde este jedno auto. Na to mi netreba ani ciary. A je jedno ci je to BMW alebo skodovka. Sofer je debil.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. sak je tam tych miest ako nasranych v tej galerii. aj keby parkoval rovno cez 3 miesta tak tym nikoho neobmedzi. nebudte smiesni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Anonym 19:31 tu nejde o to, že zabral miesta iným, prípadne to parkovisko býva takmer prázdne, ale o princíp. Idiot idiotom zostane a toto je jeho vizitka. Tebe ak dnes predavačke zle vydá - nevráti ti naspäť 2 centy a ty si to všimneš, povieš si "to je jedno, veď aj tak za 2 centy dnes už nič nekúpim" ?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ano ide tu o princip. A to o ten, ze tie ciary nie su viditelne. Sa nebudem predsa prizerat, ci tam niekde nahodou na tej bledej podlahe nie su este bledsie ciary. Alebo nemam kvoli tomu najskor vystupit, umyt dlazku, najst ciary a potom zaparkovat len preto, aby nejaky fotograf a par onanistov z tejto stranky, co asi nema nic rozumne na praci bol spokojni. To auto nie je moje, ani neviem kde to je, ale na prvy pohlad vidim, ze tie ciary splyvaju.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. princip v parkovacom dome je parkovat kolmo. neries ciary, parkuj ako sa ma a patri, nie ako debil, ktory ked nevidi ciaru atak to drbne na stred a ostatni nech sa aj po..., hlavne ze on zaparkoval. Podla tvojej logiky by som sa mohol postavit pred neho a povedat, ze som nevidel predsa ciary

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Podla tvojej logiky by som sa mohol postavit pred neho a povedat, ze som nevidel predsa ciary.

    Keby si sa postavil pred neho zavadzal by si na príjazdovej ceste a bol by si prvý kandidát na odtiahnutie. Prial by som ti to z celej svojej duše.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. aka prijazdova cesta? to co trepes za blbosti?

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ste chudáci, možno parkuje tak preto aby sa ochránil proti takým aký proti nemu tu pisu pretože keď parkujete nedávate pozor keď otvárate dvere a je vám jedno či poskodite take auto pretože vám to asi nevadí ja tak parkujem tiež a len preto lebo mi uz auto poškodili a nebudem tu riešit nejakého úbožiaka MATA čo jazdi na bicykli a tak si riesi svoje komplexy. keď si taky frajer daj si foto aby som vedel komu sa nabudúce pekne pozdravím.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!