13 mája 2010

Mentálny invalid cvičí II

príspevok nám poslal duracell

Miesto činu:
Bratislava, Dúbravka, parkovisko pred Billou
Dátum: 9.5.2010. o 19,45 hod,
ŠPZ: BA400SS
Indikácie: Parkovanie na mieste pre invalidov
Značka auta: BMW
Diagnóza/K fotke autor píše: Frajerko si to v protismere nafičal k parkovaciemu miestu, po zaparkovaní nonšalantne vystúpil a z dverí vytiahol cedulku so znakom pre označenie vozidiel s oprávnením parkovať na miestach vyhradených pre telesne postihnutých a položil ho na palubovku.

Potom z auta vytiahol športovú tašku a poďme svižným krokom invalida(najskôr duševného) do posilňovne, odkiaľ sa vráti za cca 1 hodinku. Ostatní držitelia oprávnení si musia počkať, kým si obnoví telesné nedostatky (duševné sa nedajú). A takto sa to opakuje denne. Vie o tom Tvoja mamička(ktorej to povolenie vydali) chlapče? Asi sa to čoskoro dozvie a aj tí čo jej to povolenie vydali.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

14 komentárov:

  1. kamarat,ale ked chces nieco s tym robit,tak si mal odfotit aj ten preukaz a jeho cislo.Inak neviem neviem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. uz mi lezu na nervy tie vymyslene bachorky pri fotkach. duracell by bol asi dobry pisatel C-ckovych scenarov do filmov ale kto mu to ma verit? mimochodom pan zajacik, drzitel takehoto opravnenia moze byt kludne cukrovkar a nemusi to byt ziaden vozickar! ale asi ani ti nemozu mat "drahsie" auta a cvicit asi tiez nezvladnu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jasne,chudak hrubokrky holohlavy svalnac s cukrovkou.Hmmmm.Cukrovkari veru mozu cvicit silove cviky v posilovni.Ty si riadny dement.ved vsetci predsa vieme ako funguju tito "invalidi".tak chod do riti a neobhajuj ich tu.Pako vymlety.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nechapem ako moze admin vobec uverejnovat taketo prispevky co su zalozene na tom, ze "jedna baba povedala". Auto stoji rovno, za oknom ma kartu ZTP, nic neporusil ale podla vsetkeho preto, ze ma BMW parkuje ako debil... chore

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To, že sa tieto označenia bežne zneužívajú je úplne jasné snáď každému. Sem tam by oprávnenosť použitia tohto označenia mala mestská i štátna polícia kontrolovať a zneužitie by mala trestať odobratím tohto označenia. Tieto označenia sa môžu používať a výhody z nich využívať len v prípade, že je v aute prevážaná osoba, ktorej bolo toto označenie vydané. Pokiaľ vo vozidle táto osoba nesedí je to hrubé zneužitie, ktoré má byť radikálne potrestané.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ono celkove by sa mali každoročne obnovovať tieto povolenia (označenia). Ja poznám niekoľko používateľov týchto označení, ktorým skončila ich platnosť (osoby, pre ktoré bolo toto označenie vydané už nie sú medzi nami). Označenia neustále používajú (zneužívajú). Nik im ich neodobral a neprikázal im zrušiť i výhodu vyhradených parkovísk označených ich špz. To sa im parkuje na úkor ostatných vodičov.
    Dokonca poznám experta, ktorý naraz preváža postihnutú osobu v dvoch autách. Na oboch má označenie, čiže permanentne jedným z áut zneužíva výhody neopodstatnene.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. RE: Anonymný povedal(a)... @ 13. mája 2010 8:04

    Chory si akurat ty.Ako tu uz niekto vyssie napisal,vsetci vieme o co ide ak v "takom" aute sedi "taky" invalid.Tak sa ukludni.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To nie je len problém, že sa nekontrolujú vydané označenia na vozidlá a nezbavujú sa občania privilégií, ktoré im spoločnosť na dobu určitú vydá, keď skončí ich nárok na ne.
    Tu je celospoločenský problém náhľadu na inštitút invalidity. Dnes pomaly každá milionárska panička, ktorá nepotrebuje pracovať, lebo jej manžel zarába toľko, že nie je nútená pracovať poberá od štátu "vreckové" vo forme invalidného dôchodku. Všetko sa dá dnes kúpiť. Tam treba urobiť kontrolu a dávať dôchodok, len tým, ktorí sú naň odkázaní. (špatná sociálna situácia a skutočný invalid).

    OdpovedaťOdstrániť
  9. poberanie invalidneho dochodku a ulahcovanie zivota pre ZTP su dve rozne veci.

    Existuju invalidi, ktori "karticku" na palubovku auta NEDOSTALI automaticky a niektori ani nedostanu.

    je mi celkom smiesne cela tato fotka - majster autor ako spravny posraty reporter zabudol na zakladne veci - ak napada opravnenost ZTP majitela vozidla, tak miesto vytahovania svojich pocitov by mal prejst k faktom.

    Tato stranka nebaziruje na exaktnych faktoch a definuje parkujuceho debila velmi volne. Co vsak v pripade, ze ste toho majitela auta napadli a oznacili za debila neopravnene? Co urobi autor, vyfoti svoj xixt a vycapi sem s ospravedlnenim a velkym napisom - som zavistlivy blb, ktory nedokaze rozpoznat mieru? Myslim, ze nikto.

    Tym samozrejme nebudem branit ziadneho vlastnika ZTP, ktory si ho "kupil".

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Poberabie invalidného dôchodku a uľahčovanie života pre ZŤP nie sú rôzne dve veci lebo obyčajne osoba ZŤP je osobou poberajúcou Invalidný dôchodok.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Miesas 2 rozne veci a to je osoba ZTP a osoba, ktora ma povolenie parkovat na tychto vyhradenych miestach. Aj ked si ztp, parkovaci preukaz nedostavas automaticky, ale musis byt odkazany na individualnu automobilovu dopravu. K tomu mozes (ale aj nemusis) dostat prispevok na auto, phm atd. Invalidny dochodok s tym nema nic spolocne.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný povedal(a)... @ 20. mája 2010 16:54

    Sám tomu neveríš, čo tu píšeš.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Šaty ani auto nerobia človeka debilom, takisto nie každý kto krivo zaparkuje musí byť debil. Ak však niekto obhajuje arogantné správanie iného poukazovaním na jeho značku alebo typ auta, tak neviem či sám nie je ten d...l!!!
    Načo navštevujete túto stránku keď nechcete uznať skutočnosti. Zbytočne si vybíjate baterky. Moje vydržia 8x dlhšie ako všetky Vaše ostatné...Duracell

    OdpovedaťOdstrániť
  14. HA-HA-HA...nic nove..mne zas odtiahli auto,lebo idiotsky sbskary miesto toho,aby ma upozornily na novsiu kartu zavolali odtahovku... Bohuzial toto ja SLOVENSKO a jeho EU

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!