11 júna 2017

Buchli sa zozadu



Miesto činu: Prešov, Sedliackeho povstania 1
Dátum: 2.6.2017, 9:00
EČV: PN924CT
Indikácie: Blokovanie iného auta
Značka auta: Pegueot
Diagnóza/K fotke autor píše: Majiteľa toho auta, vôbec nezaujímalo, že ma blokuje. Mal dosť miesta na parkovanie pre sebou. Žiadne ospravedlnenie - nevadilo mu ani, že som musel na neho čakať skoro hodinu. Len sadol do auta a odišiel.
Váš podpis: Lubosko

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. za tu hodinu zbytocneho cakania by sa tam dalo aj zaparkovat, nie to vyparkovat

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako vidime ze tam miesta vela nieje ale dostat sa odtial na treti,stvrty pokus urcite dalo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A kto je akoze zablokovany, ten cerveny kombik s nelegalnymi foliami vzadu? Potom odporucam nekupit si 4,8 metra dlhe auto a neparkovat ho pozdlzne, ked som si vodicak len zaplatil...

    Vsak tam je viac miesta nez na riadne nakreslenom pozdlznom mieste v starych centrach miest. Vytocit kolesa nadoraz doprava, ist k autu pred sebou. Vytocit kolesa nadoraz dolava, cuvat dozadu. Vytocit kolesa doprava, dopredu a dovi.

    Ked tu chce autor riesit taketo akoze-blokovanie (za hodinu by tam normalny vodic zaparkoval a vyparkoval 30-krat), tak nech si najskor vyriesi ponechanie 3 metrov pre kazdy smer jazdy a statie pri pravom okraji vozovky, nedodrzal ani jedno.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako vieš že mal nelegálne fólie? Asi si to bol Ty, čo ho zablokoval.

      Odstrániť
    2. Okej, beriem spat, teraz pozeram, ze 50 % priepustnost folii sa prikazuje len pre vozidla M2 a M3, takze ak to ma certifikat, nech si tam nalepi aj alobal.

      Stale plati, ze parkuje v protismere, neponechal 3 metre pre kazdy smer jazdy a ide sa stazovat. Ked sa sam postavi v rozpore s pravidlami cestje premavky.

      A nikto ho nezablokoval, do mensej medzery som parkoval minuly tyzden, prisiel o par hodin a zase vyparkoval. A to to este bol jednopruh s autami stojacimi na opacnej strane, kde sa neda tolko vybocit. Hentam moze z miesta cvicit kruhy okolo ostatnych aut.
      Alebo co cakal? Ze on sa postavi jak pan so svojim 4,8 metrovym kombikom a ostatni nech sa idu klzat? Pred tym druhym autom je na fotke dalsie auto, stazovatel chcel zabrat dve miesta? Ked nedokaze parkovat, tak nech sa nepcha do radu pozdlzne stojacich.

      Odstrániť
  4. Autor zabudol , že sa parkuje v smere jazdy ? A miesta je tam dosť na vyjdenie. Nech sa naučí najprv parkovať

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ak autor fotky parkovali príliš blízko k obrubníku, tak tie vaše rady o vyparkovaní na 3, 4, 5, 10, 20, 30, atď. krát by mu boli na p... ehm, na Renault.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A keby parkoval vozidlo s prazdnymi pneumatikami prevratene na strechu, tak... Na fotke (a ani na Street View) sa absolutne ziadny obrubnik nenachadza, takze totalne od veci.

      Odstrániť
    2. PS: A keby tam aj ten obrubnik bol, tak by sa stalo co? Myslis si, ze auto sa otaca na mieste okolo stredu medzi napravami a nabura zadkom do obrubnika? Hint: neotaca, zadne kolesa su napevno, s vynimkou par rear wheel steering systemov, ktore by mu este pomahali, takze os otacania vozidla je blizko nich. Takze pri manevroch sa primarne hybe do stran predok. Pri posune dopredu odide predkom od obrubnika, pri posune dozadu s kontrou ide predok doboku tiez a zadne kolesa sa priblizuju nasobne menej ako sa mu tvori priestor na odchod. Pri vopred neuplatenom vodicaku sa to trenuje v kazdej autoskole.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!