21 apríla 2010

Hromadná značkosleposť

príspevok nám poslal kukláč

Miesto činu: Trnava, Jána Hajdóciho, Univerzita svätého Cyrila a Metoda v Trnave
Dátum: 12.4.2010, 10:00
ŠPZ: SC322BS, atď.
Indikácie: Parkovanie v zákaze zastavenia
Značka auta: Peugeot, Škoda, atď
Diagnóza/K fotke autor píše: Jednoducho všetci za jedného a jeden za všetkých. Pochopím keď jeden vodič nevidí značenie, ale to že to značenie nevidia viacerí to už je debilita.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. Debilita je tam len jedna a to debilita toho, kto tam tú značku nechal osadiť. Kde asi majú tie autá parkovať. To je choroba našich radných. Postaviť úrady, byty a bez parkovacích miest. Chybu treba hľadať na magistrátoch a stavebných úradoch. Tam treba vymeniť ľudí, ktorí budú pri práci používať mozog a napovolia stavby bez parkovacích miest a budú sa snažiť pri nezmyselne postavených stavbách bez parkovacích miest tieto dobudovať. Proste riešiť situáciu s parkovaním. Ináč tu také príspevky budú bežné. Ryba vždy smrdí od hlavy.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kym tam ta znacka stoji, treba ju respektovat. polemizovat nad jej umiestnenim mozes aj ked dostanes pokutu. koolko sa mne nepaci zakazov vjazdov....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá značka tam je nejaká novinka. Ešte pred týždňom tam nič nebolo. Pravda, malo by sa to rešpektovať, ale kto sa tam niekedy príde pozrieť, tak je to cesta do dvora, prakticky slepá ulica, je to tam zbytočné. V okolí je neskutočný problém s parkovaním, a teraz ubrali ďalších cca 8-10 miest. Veľká, veľká hlúposť trnavského magistrátu.
    Ale radšej tu predpisy dodržiavať a parkovať 500m od školy, pretože Hajdóciho ul. je dennodenne zastávka mestských fízlov.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to naozaj o tom, že debili o nás rozhodujú z poza kancelárskeho stola a berú za tieto debility i neúmerne vysoký plat. Tak nám treba. Chcelo by to defenestráciu takýchto debilov.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kym tam ta znacka stoji, treba ju respektovat. polemizovat nad jej umiestnenim mozes aj ked dostanes pokutu. koolko sa mne nepaci zakazov vjazdov....
    Plne s tebou súhlasím, ale pokiaľ tu nebudeme poukazovať na debility našich radných, tak sa zmeny pomerov nedočkáme. Zasa budeme ťahať za kratší koniec.
    I správcovia tejto stránky by mali poukazovať na "kvalitné rozhodovanie" pracovníkov magistrátov a donútiť ich na prehodnotenie debilných rozhodnutí. Ináč tá stránka nemá žiaden význam.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ad 1: "Značka Zákaz zastavenia (č. B 34) sa používa v prípade, keď by zastavenie vozidla mohlo s prihliadnutím na dané dopravné podmienky výrazne ohroziť bezpečnosť cestnej premávky alebo narušiť jej plynulosť."
    Ti co to tam poznaju...uznajte sami (bez ohladu na fakt, ze UCM-ka ma min. miest na parkovanie, atd., atd.), ze to tam je dost o hubu, ked tam vacsina stoji uplne na... zle. a Neda sa vyjst, pripadne ma KESA, ci Building velky problem zo zasobovanim...
    ad 2: "debili o nás rozhodujú z poza kancelárskeho stola" na zaklade nejakeho podnetu....takze su v tom min. 2 strany
    ad 3: plati to v oboch smeroch ? Ak nie - nestaci teda stat v opacnom pruhu, v smere jazdy samozrejme ?
    ad 4 : skor ci neskor tuto cestou prestavaju ako prijazdovu pre internat, takze tam sa uz vobec nebude mozne stat....

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dali tam ten zakaz asi kvoli tej plynulosti, lebo sa tam viackrat stavalo, ze ked sa tam malo dostat nejake nakladne auto na stavbu, tak tam bolo malo miesta

    OdpovedaťOdstrániť
  8. BTW, aktuálny stav je taký, že zákaz zastavenia je už na oboch stranách :(
    Neprekvapilo by ma, ak by fotka bola cvaknutá tesne po osadený značiek, čiže to ešte všetci nestihli preparkovať. Dnes som išiel okolo a ulička krásne čistá bez jedného auta.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!