31 marca 2010

Kolmo či rovnobežne? Je to jedno

príspevok nám poslal AnonymPB86

Miesto činu: Považská Bystrica, Rozkvet, pri pohostinstve STEP a kadernictve
Dátum: 22.3.2010, 8:20
ŠPZ: PB695AL
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Volkswagen
Diagnóza/K fotke autor píše: Fotka by mala byť zverejnená preto lebo každý z PB vie aký je problém parkovať na sídliskách a tento pá si dovoli zaparkovať na 2 miesta naraz!

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. KTORY?!? Tam to vyzera na parkovaci cirkus, tazko spoznat koho mysli fotograf ako vinnika :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zasa jedna zlomyselnosť fotografa a správcu stránky. Veď tam je parkovacích miest tri prdele a vám stále niečo prekáža. Fuj ! Hanbite sa !!! Ani jeden z vodičov nič neporušil !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ...asi sa mi to iba zdá, ale tí dvaja predomnou sú buď blbí, alebo slepí, keď nevidia toho zeleného idiota.
    "Veď tam je parkovacích miest tri prdele" - presne toto si hovorí bezohľadný idiot o 14:00, chcel by som ho vidieť zaparkovať večer, keď už nie je miesto kvôli takým idiotom, ktorí tvrdili, že je tam miesta na tri prdele - vtedy keď parkovalo ich veličenstvo a z každej strany potrebovalo 1 a pol metra!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Idiot je ten kto to fotil..to auto tam tak stalo 5-10min.. :D nie je nad super susedov..radsej keby ten paparazzi fotil tych co tam tam stavaju po travnikoch a po chodnikoch.. a pozdravujem aj pohorseneho "idiota" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. keby nebol pan "fotograf" slepy, tak by si vsimol, ze tam sa ani kolmo vobec neparkuje. Chcel by som vidiet, ako sa namiesto toho zeleneho pola zaparkuju dve auta kolmo :) vobec by jedno netrcalo do cesty. Zhodou okolnosti som z rozkvetu a parkujem na tychto miestach obcas...
    a pozdravujem majitela zeleneho pola. ps. najlepsie sa foti nezamestnanemu o 14:00 na obed z okna, ked nema ziadne auto.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!