20 marca 2010

Do kina v čiaroslepom štýle

príspevok nám poslal witchie

Miesto činu: Bratislava, Aupark, podzemné garáže
Dátum: 09/03/2010
ŠPZ: BA141OM
Indikácie: Parkovanie nakrivo a čiarosleposť
Značka auta: BMW
Diagnóza/K fotke autor píše: Prečo by som nechal jedno parkovacie miesto voľné, keď sa môžem zaparkovať cez dve?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. tak to je riadny debil

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hej ako fotograf :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja by som ťa chcel vidieť ako by si z tých parkovacích kóji vychádzal. Tie kóje sú úzke a a príjazdová cesta nespĺňa parametre na to aby sa tam dalo z väčším autom zaparkovať normálne. Vyskúšaj si to parkovanie s väčším autom ako Ticom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ked nevies parkovat - cuvat, tak laskavo nechod do podzemnych parkovisk, to nie je o sirke, ale o soferovi, ked nevies parkovat s vacsim autom, tak si kup mensie, alebo popros niekoho nech ti to vzdy zaparkuje, ja som presne na tom mieste videl zaprkovany tuareg a ML, co su vacsie auta ako toto. Je to len o soferovi, ci je schopny, ochotny, alebo je to egoista neschopny parkovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to su vyhovorky, v auparku ma problem zaparkovat kamion a nie tamto. Takto parkuje debil, co nie je schopny si priznat, ze NEVIE parkovat a nemal by tym otravovat inych.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. je to cisty jebo, a bez komentara!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. chlapci nehadajte sa :) ja mam sedmicku a zaparkovat v auparku viem :) zato kopec dementov s o meter kratsimi autami zaparkovat nevie .. a od takych mam potom obskrete auto zprava zlava pripadne poprevalovane dvere ked niekto vystupuje rychlostou blesku a zabudne ze vedla nieco aj stoji ... kazdopadne parkovat tam nie je prijemne a chalanko ked predtym mal fabiu a toto teraz doviezol z DE necudujem sa ze to tam nedal:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veď práve o to tu ide. Keby parkovacie kóje mali normované rozmery a hlavne, keby príjazdová cesta by bola dostatočne široká, aby sa pri parkovaní mohli dosahovať autami potrebné oblúky, tak by si riadne zaparkované auto nemal obité a pooškierané. Neviem prečo ma to niekto presvedčuje o tom , že je tam všetko v poriadku len ja som chybný. Preto tu budú takéto zábery do nekonečna, kým sa to tam neupraví.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. to nieje kvoli rozmerom koje, ale kvoli debilite a arogancii sofera

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten komentar co pise o prevalenych dverach ma pravdu, ja sice mam aj 7ku a aj 5ku, ale parkujem do boxu...ale milionkrat uz som mal chut takto parkovat, lebo niektori nasi pseudovodici ked to neurobia naschval, tak nech si kupia bryle! otukany som potom ako ...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!