20 marca 2010

Cez prekážky, hocikam

príspevok nám poslal m

Miesto činu: Bratislava, Klincová - vnútroblok panelákov
Dátum: 16.3.2010, od obeda až do večera
ŠPZ: GA892AU
Indikácie: Parkovanie na uzavretom sídlisku so zakázanym vjazdom
Značka auta: Škoda Fabia
Diagnóza/K fotke autor píše: Drzosť parkujúceho nepozná limity. Aj napriek absolútnemu zákazu vjazdu (okrem obsluhy trafostanice) a obloženia chodníka kameňmi si tento "šofér" našiel miesto rovno pod oknami paneláku. Parkovanie pri trafostanici sa už stalo každodennou tradíciou, ale prejsť si ďalších 60 metrov priamo do stredu sídliska je už silná káva.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

11 komentárov:

  1. Zabudol si odfotit ten zákaz vjazdu a cez tie spomínané kamene tým autom asi preletel. Ja nevidím žiaden priestupok. Na chodníku nechal viac ako 120 cm, tak nad čím tu nariekaš. Ani polícia s ním nepohne !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no nechava sa 150 cm, ale to tam vyzera byt tiez.


    jediny problem by mohol byt ze jazdil po chodniku.

    co si ale myslim ze neni az taky hriech v dnesnej dobe. takze ako si spominal chybaju tu foto znacky a kamenov ktore v tom pripade zrejme obchadzal po travniku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ak sa môže parkovať na chodníkoch, za predpokladu, že sa nechá 120 cm šírky chodníka voľného, tak jazda po chodníku je tiež povolená, ako ináč ako jazdou po ňom sa tam môže zaparkovať, to dá predsa logika. A ináč ako je to s dopravnou obsluhou pri sťahovaní a dovoze väčších kusov nábytku. Zo zákona o vlastníctve vyplýva, že ak vlastním byt a spoluvlastním i časť pozemku, nik mi nemôže zabrániť mojej osobnej dopravnej obsluhy tohto majetku. Zo zákona by malo i vyplývať, že zábrany vo forme veľkých lomových kameňov a kadejakých zabetónovaných rúr brániacich dopravnej obsluhe môjho majetku by malo byť neprípustné a mali by zmiznúť. Nehovoriac o dopravnej obsluhe v prípade požiaru a rýchlej zdravotnej pomoci.
    Zamyslite sad tým. To je presne tak, ako by vám niekto bránil prejazd cez obecný chodník do dvora rodinného domu zhodením balvanov alebo zabetónovaním zábrany.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sak ale co chcete od debila madara z Galanty?Pride do blavy a nevie sa zmestit do koze.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Čo ty už len vieš, či tam nebýva a nedoviezol si tam ťažší kus nábytku. To ho mal podľa "m" prenášať 60 m a viac ? To je predsa debilita!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No pochybujem, že by viezol ťažký nábytok. To by sa postavil bližšie ku vchodu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný povedal(a)... @ 20. marca 2010 19:22

    nie, po chodniku nesmies jazdit, parkovat na chodniku mozes napr. tak ked je chodnik pri ceste.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. A to tam na ten chodník priletíš ?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pristup do panelaku je aj z druhej strany, kde su normalne parkovacie miesta a jednoduchy pristup autom. Toto je zadny dvor, kde je uz spominany zakaz. A neviezol si bohuzial vobec nic, lebo autom tam zacal parkovat par dni dozadu. Nebol zaparkovany zadkom do brany a auto tam stavalo pravidelne dlhe hodiny bez toho,ze by tam clovek dosiel si len nieco postahovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tých parkovacích miest spredu asi nestačí. Ak sa pred novostavbou nevybuduje dostatočný počet parkovacích miest t.j. toľko miest koľko je v baráku bytov + polovica miest koľko je v baráku bytov, to pre náhodilých návštevníkov ta sa nesmieme čudovať, že ľudia parkujú všade kde je to možné. Parkovanie tohto vozidla je bezproblémové a nepostihnuteľné, žiadnou pokutou.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Takto stavaju aj rodaci z Ba:)takze tak:)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!