10 februára 2010

Čiarosleposť v pražskom podzemí

príspevok nám poslal alnoth

Miesto činu: Praha, podzemné garáže Nový Smíchov
Dátum: 06.02.2010, 16:45
ŠPZ: 1AF3366
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Mercedes
Diagnóza/K fotke autor píše: Keď človek krúži v podzemnej garáži s celou rodinou v aute, je fajn nájsť takéhoto borca. Čiastočne chápem keď na ulici človek zaparkuje nie celkom podľa čiary, ale viac-menej podľa áut / obrubníkov / kanálov, atd. Čo však núti človeka v plnej garáži zaparkovať takto, tomu nerozumiem.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. Nuti ho k tomu vlastna debilita

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No co asi? Boji sa ze mu to niekto oskrie. Nic viac za tym nehladaj. Rovnako by si na jeho mieste parkoval.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Keby zaparkoval rovno, trci meter do cesty. To by to zas bol odfoteny, ze zavadzia. Este nech mu zavistlivci z tejto stranky poradia, ze si nema kupovat take velke auto :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ale houby by meter trcal to nie je limuzina od lincolnu ale "len" Sko a aj keby bolo Lkove tak nebude trcat meter alebo tak aby niekoho obmedzoval..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vacsina parkovacich boxov je kratkych aj pre strednu triedu (to ze su uzke ani netreba spominat). S kl. ma este o nejakych 50-60cm viac. Takze mi to akurat vychadza na ten meter.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. s dovolenim, ja tam parkujem dost casto. boxy su v pohode aj vacsie kravy sa tam vlezu. tento by sa tam vosiel urcite. keby kazdy parkoval "tak aby ho neoskreli" tak sa do garaze namiesto 500 zmesti 200 aut. ja mu nezavidim ten mercedes, o znacke som v prispevku ani nic nepisal. zavidim to parkovacie miesto ktore zabral hoci ho nepotrebuje.

    alnoth

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!