18 januára 2010

Ignorovanie zákazu vjazdu

príspevok nám poslal MaťS

Miesto činu: Bratislava, Slávičie údolie
Dátum: 11.01.2010, 13:08,
ŠPZ: BA148MI
Indikácie: Ignorovanie zákazu vjazdu
Značka auta: Mercedes
Diagnóza/K fotke autor píše: Okrem toho že porušil značku zákaz vjazdu, ktorej platnosť je vynucovaná murovanou zábranou priamo v ceste, musel prejsť aj pomimo cesty, aby sa tam dostal. Nuž, ale typ auta v tomto prípade asi niečo vypovedá o majiteľovi.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

14 komentárov:

  1. OK zastal za zakazom, ale Skodovky ti nevadia, ze v podstate blokuju tu "cestu" aj ked lesnu, na ktorej zaparkoval MB?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veru, ta skodovkarska trojka tiez nemusela zostat nepovsimnuta :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tato fotka sem asi moc nepatri, je dobra ako perlicka :) ja to beriem tak, ze zase normalny clovek s normalnym autom by si to nedovolil ( osobne sa mi G-cko velmi nepaci, pripada mi to ako pohrebny voz)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Som toho názoru, že sa majiteľ toho meďaku nedopustil žiadneho priestupku a ak ano tak o nič menšieho alebo väčšieho ko tí dvaja majitelia škodoviek, ktorí stoja pred ním myslím tým čiernu a tú svetlú. Jediný, ktorý sa dopustil vážneho priestupku je ten s modrou škodovkou, lebo zahatil prístup do tej slepej ulici, alebo ho poriadne obmedzil. Zasa jedna zlomyselnosť od fotografa.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá modrá škoda nie je náhodou tvoja pán fotograf ?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. podme sa na to pozriet lepsie:
    ako ste hovorili, mame tu teda podla vas MB, dve octavie a fabiu...
    ta cesta "lesna" pred ktoru je zakaz vjazdu je sama o sebe zahatana, resp absolutne zakazany akykolvek vjazd nielen znackou, ale aj dopravnou zatarasou.
    cize je tam ABSOLUTNY zakaz vjazdu, ten MB tam vosiel cez obrubnik a nemal tam co robit...

    tie dve octavie neporusuju absolutne ziadny zakaz, pretoze nikde v predpisoch nie je zakaz statia resp. zastavenia na takejto ceste, nie je to chodnik ani nic... namiesto znacky zakaz vjazdu si tam mozeme predstavit betonovu stenu.. mozu tam potom parkovat alebo nie? MOZU, nikoho tam neblokuju... ani neombedzuju, ani neohrozuju...

    OK, ta fabia tam tiez nestoji najstastnejsie, ale je tam zachovany priechod na tu cestu hore k domom. aj ked v tomto pocasi, ked tam niekto dostane smyk.. nechcel by som...

    cize: jediny ktory stoji na mieste kde sa NESMIE parkovat (ani len vojist vozidlom) je cierny MB cize opravnene mu patri miesto na tejto stranke...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. s nazorom, ze tie oktavie su "v klude" nesuhlasim. Fakt, ze je tam zakaz vjazdu to nemusi znamenat, ze to mozu kompletne zablokovat :-)

    (ironia) co chudaci cyklisti a tradicne mamicky s kocikmi a vozickari, kadial prejdu? ha? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. za nimi je uzavreta cesta (je tam aj znacka) cize ta cierna octavia neblokuje nist (lebo tade by aj tak nik nepresiel) ta siva je tam tak nakrivo preto, lebo ak by ta cierna prisla vyssie tak by ju zablokovala lebo skrz tu zadnu znacku nema kam cuvnut, cize neblokuje vjazd na tu lesnu cestu pretoze je to dost strme a nikam to ani nevedie, (duplom pre vozickarov) a vedla tej znacky sa da prejist (z toho pohladu) len po lavej casti a tam je dost pristoru (ktory prave zablkoval MB)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Udivuje ma spôsob osadenia tých zábran na poľnú cestu. Pokiaľ by mali zabrániť vjazdu na poľnú cestu museli by byť ináč osadené. Oni sú osadené práve tak preto, aby ich nebolo problém obísť a pokračovať v ceste. Čiže fotografa najviac trápi to, že sa nemohol dostať ďalej svojou štvorkolkou a devastovať prírodu. Tie reči o chodcov s kočiarom sú naozaj svetové, kto by sa tam asi s detským kočiarom po neupravenej ceste do kopca terigal a cyklisti tam nemajú žiaden problém s obídením takto zaparkovaného auta. Je to zasa o tom, že je málo parkovacích miest.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. "Čiže fotografa najviac trápi to, že sa nemohol dostať ďalej svojou štvorkolkou a devastovať prírodu" toto je trosku dost od veci...

    a ano je to o tom, ze je malo parkovacich miest, lenze da sa zaparkovat na inom mieste a trosku sa prejist, ale to sa zrejme niekomu nechce...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. "19. januára 2010 9:18 : s nazorom, ze tie oktavie su "v klude" nesuhlasim. Fakt, ze je tam zakaz vjazdu to nemusi znamenat, ze to mozu kompletne zablokovat :-)

    (ironia) co chudaci cyklisti a tradicne mamicky s kocikmi a vozickari, kadial prejdu? ha? :-)"

    Táto fotka je fotená zdiaľky, zdola a ktomu ešte spredu, ty vidíš či tá Škoda blokuje cestu? Podľa môjho dobrého zraku tá škoda parkuje na boku, všimni si ty lama že ešte vedľa nej vpravo vidno koľaje v snehu ... Vedľa, ktoré pokračujú až za auto. Najprv sa pozorne pozri až potom píš kofotiny.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak znovu, pre 20. januára 2010 17:56 - hovorim o OKTAVIACH, nie o FABII. Preber si to sam az potom pis nezmysly k veciam, ktore som nenapisal. Problem je v chapani pisaneho textu, popracuj na tom.

    Skusim to znovu: je tam zakaz vjazdu motorovym vozidlam ale vsetko ostatne moze. Cize blokuju prechod, prejazd comukolvek, co tadial prejst moze. JASNO? Naviac to posobi ako docasne znacenie, co ak je to napr. pristup pre poziarne auta a pod.?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Niekedy sa nestačím čudovať nad hlúposťou niektorých prispievateľov:

    "Som toho názoru, že sa majiteľ toho meďaku nedopustil žiadneho priestupku a ak ano tak o nič menšieho alebo väčšieho ko tí dvaja..."

    Ja nič, ja muzikant. Ale ak som aj niečo porušil, tak aj tí ďaľší dvaja ! Ľahostajnosť, nezodpovednosť a vychcanosť - toť hlavné znaky "nadčloveka".

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Sám autor fotky píše, že zákaz vjazdu je vynucovaný murovanou zábranou. Čiže absolútne súhlasím s názorom autora poznámky, že fotografa hnevá tá skutočnosť, že bezohľadným zaparkovaním svojho meďaka zabránil vjazdu štorkolkám a že zábrana je nainštalovaná prinajmenšom slušne povedané na hovno...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!