04 januára 2010

Z obchodu rovno do auta

príspevok nám poslal richard

Miesto činu: Dubnica nad Váhom, obchodný dom Fix
Dátum: 21.12.2009
ŠPZ: IL315BN
Indikácie: Parkovanie na chodníku a blokovanie východu z obchodu
Značka auta: Volkswagen
Diagnóza/K fotke autor píše: Najlepšie je zaparkovať rovno pred vchodom do obchodu. Super - otvoria sa dvere a hádžem nákup do kufra - totálna lenivosť. Vodičovi sa asi nechcelo tlačiť nákupný košík po zasneženom parkovisku a vôkol bolo parkovacieho miesta habadej. Žijeme v kocúrkove a Dubnica je na to stvorená.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. Richard..a vies co dotycny sofer kupoval?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja viem išiel zrobiť obchodný dom, ho vylúpiť tak musel zaparkovať ako debil.!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. že by tam vlastnil niaky obchod a doniesol tovar? som zvedaví jak by ste vláčili plnú p1ču vecí cez celé parkovisko, lubi sa mi ked tu pridávajú fotky a poprotom ani nevedia prečo ten dotyčný tak zaparkoval.
    Kebyže niekdo ide domov za svojim deckom ktoré spadlo a rozbilo si hlavu a zaparkuje presne pred vchodom na chodniku tak aj on bude debil alebo jak to? Ste trošku dosť primitívny predpokladám že vadčina ludí ktorý tu pridavajú fotky a píšu komentáre tak majú tak ukončenú učnovku alebo prinajlepšom maturitu ale bohužial su bez roboty alebo su to decka od 15 rokov.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kebyze tam ma obchod, tak parkuje na parkovisku pre dodavatelov. A ta "VADCINA ludi ktorY" ma uplne dorazila, to uz sme na tom naozaj zle ked tento typ ludi sa dostava pravidelne k internetu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak ten pravopis, no hrôza. "Niaky" = nejaký, som zvedaví = som zvedavý, niekdo = niekto, primitívny = primitívni, vadčina = väčšina a o diakritike a čiarkach sa ani nevyjadrujem. Myslím si, že toto je 100%-ná ukážka vzdelanosti. Vráť sa do školy a pýtaj si peniaze, čo do Teba rodičia investovali...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonym 5.januára 2010 14:26. Ak ty si skončil nejakú vysokú školu, tak teda to naše školstvo nemá žiadnu úroveň. Nemám o našom školstve dobrú mienku, no ak teba nechali vyštudovať, tak je u nás so školstvom viac ako hrozné !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. majiteľ auta tam má obchod, takže zas raz fotograf nevedel, čo od radosti...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ano ten obcod team ma mozem potvrdit poznam ho

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ... a keby tam aj obchod nemal, ale kupil napr. chladnicku tak si pristavil auto a nalozil ju, co je na tom zle ?!! ... asi ju mal niest v zuboch cez cele parkovisko

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!