08 januára 2010

Parkovanie vo veľkom štýle

príspevok nám poslal martin

Miesto činu: Martin, nákupné centrum Tulip
Dátum: 15. 11. 2009
ŠPZ: PBA817UK
Indikácie: Parkovanie na ceste
Značka auta: Volkswagen
Diagnóza/K fotke autor píše: Z fotiek je zrejmé že miesta na parkovanie bolo dosť ale prečo by nemal-a zaparkovať vo veľkom štýle.

Ešte perlička.Počas mojej návštevy obchodného centra bol vyzvaný majiteľ-ka cez vnútorný rozhlas v OC 5krát aby si šli auto preparkovať. A započul som ako jedna predavačka zašomrala že to hlásia už dobrú polhodinu a že prečo ho už nenechali odtiahnúť.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

15 komentárov:

  1. nechapem tohto vodica, bud mal nahle zaludocne problemy alebo ho uniesli z auta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nemohlo sa stat, ze to auto stalo na tom mieste co je z neho fotena posledna foto? lebo vyzera to byt trosku z kopceka. tak ked to nezabrzdil tak mu to mohlo zbehnut dole a zastavit sa o ten obrubnik. aj natocenie kolies tomu napoveda. ze trajektoria pohybu mohla ist odtial :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež sa mi zdá, že sa auto mimovoľne pohlo dozadu z parkovacej kóji v ktorej bolo odparkované. I takéto veci sa stávajú. Chce to len viac tolerancie medzi ľudmi. Isto, že majiteľ auta nezaparkoval na tom mieste, kde fotograf urobil snímku, to je však treba pred tým, kým niekoho obviníte z úmyslu, porozmýšľať nad tým ako sa všetko mohlo stať. Bola to len náhoda, že majiteľ zabudol zaradiť rýchlosť, alebo zatiahnuť brzdu. Zasa sa prejavila zlomyselnosť fotografa a o správcovi stránky už ani netraba hovoriť, to je hlava bez náplne !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nazval by som tieto zábery takým istým spôsobom : "Fotografovanie vo veľkom štýle" Hanba.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je to na dlhšiu debatu ale dobrá diagnóza !!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa zdá že tí čo ste tu doposiaľ písali ste najvačší odborníci na parkovanie a fotografovanie.To auto sa mimovoľne nemohlo pohnúť lebo ak som dobre pochopila tak sa mohlo pohnúť len dozadu.Ale chvíľu predo mnou z toho parkovacieho miesta odišlo auto.Takýchto chytrošov ZBOŽŇUJEM.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no a ty vies ako dlho tam to auto co odislo stalo?
    ty vies ci neprislo az ked to auto bolo "preparkovane?
    sama si napisala ze pri pokladni povedala ze vyhlasuju majitale uz aspon 30 minut. to znamena ze sa to mohlo stat aj pred hodinou. (kedze urcite nikto necakal len nato kym to auto sa "preparkuje" aby to zacal hlasit.

    ked uz sme pri tom vacsina "parkerov" sa postavi ku vchodu. a nie na druhu stranu parkoviska.

    dalsia poznamka:
    ked sa mu(jej) nechcelo parkovat tak by stal, nie nacuvany pri tej znacke, ale predom.(tak ako prisiel)

    preto pochybujem, ze to tam odstavil tak ako je to na obrazku a preto si stale myslim ze to auto sa "preparkovalo"

    OdpovedaťOdstrániť
  8. a este jedna poznamka :
    ked si to vedela 3x odfotit, tak si mohla pozriet do vnutra ci ma zatiahnutu rucnu, pripadne zaradenu rychlost. a bolo by po diskusii.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty by si mal isť k policajtom na vyšetrovačku robiť.Podstatne je že vodič-ka boli veľmi dlhý čas upozorňovaný cez rozhlas v O.C.a nič sa nedialo.Takže porušovalo dopravný predpis.A o to ide.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anonymný povedal(a)... @ 8. januára 2010 16:51:
    Nie som autorom fotky, ale v takomto vozidle nezistis ci ma zatiahnutu rucnu brzdu (pokial nemas auto nastartovane) nakolko sa tu uz pouziva parkovacia brzda, ktora funguje na principe stlacenia tlacidla vedla volantu. To len tak aby si bol informovany pre buducnost, ze nie v kazdom vozidlo sa to da zistit... Ale tiez si myslim, ze sa mohlo samovolne preparkovat a to, ze parkuje na druhej strane parkoviska mozno aj nasvedcuje, ze nesiel do toho obchodne domu, ale niekam inam...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. holy kokot to nasvedcuje... mozno sa boji ze mu to oskru... a elektronicka rucna je vlavo pri ovladaci svetiel... nie pod volantom :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. preco si myslite, ze to tam zamerne takto odparkoval? Pozname vselijakych idiotov, ktori si auto odstavia na "exkluzivne" miesta ale toto je tak neprakticke, ze neprinasa absolutne ziadnu vyhodu. Oni obvykle zastavuju co najpohodlnejsie - tj. co najblizsie a s co najmensimi manevrami s autom.

    To auto sa zrejme samo rozbehlo. Do tejto polohy by musel s autom zlozite manevrovat. Naviac je to v mieste, kadial jazdia auta, naozaj je dovodom takehoto parkovania, ze sa bal o oskretie?

    Takze mozeme to brat ako kuriozitu ale zamer? Sorry, nie. Proste blbec, co zabudol auto zabrzdit - mozno vodic, ktory to auto bezne nepouziva, bohvie. Taketo auta su obvykle sluzobne a ked sa dostanu do sukromnych ruk, tak su to vylagrovane crepy o ktore netreba mat strach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Anonymný povedal(a)... @ 9. januára 2010 23:06: Kto hovorí, že je pod volantom? :D ???

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Prepáčte za vulgarizmus, ale toto je teda Absolut Kokot...

    OdpovedaťOdstrániť
  15. "Ty by si mal isť k policajtom na vyšetrovačku robiť.Podstatne je že vodič-ka boli veľmi dlhý čas upozorňovaný cez rozhlas v O.C.a nič sa nedialo.Takže porušovalo dopravný predpis.A o to ide."
    A ked nepocul hlasenie, tak ho mohli vyhlasovat aj 3 hodiny Alebo ani nemusel byt v Tulipe. Zase raz fotka o nicom, akurat fotograf si potrebuje nieco dokazat.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!